pátek 29. června 2012

PIKNIK A POHODA
Včera jsem měla pohodu, klídek a piknik na zahradě, jelikož mám stále docela dost času a rehabilituji, tak vám tady ukážu směsici fotek, jak jsem se oblíkla do města, co čtu, co budu tvořit, a pár mých oblíbených věcí. 
Měla jsem puntíkované tričko, které mám strašně dlouho, ale puntíky miluji na léto, tak ho stále vytahuji, šitou sukni ze lnu, zase kecky, ač mi k tomu moc neladí, mám tu trochu omezený výběr na kombinování, zase jakože Chanel svetr : ), náramek, brýle, pes, časopisy, svatební album, které jsem vytvářela a dnes už ho mám, ale ukáži vám až někdy jindy.
Co plánujete na víkend? Má být nádherně, asi zajdu na bazén, sice se nemohu koupat, ale ovlažit nohy můžu, tak že by někdy fotky v plavkách? 
Děkuji všem za komentáře a užijte víkend : )
PICNIC AND COMFORT
Yesterday I had the comfort, relax and picnic in the garden, because I still have quite a bit of time and rehabilitate, so you here show a mixture of photos, as I dressed to the city, what I read, what I create, and my favorite things.
I had a polka dot shirt, which I have very long, but I love polka dots for the summer and still pull it, a skirt sewn from linen, canvas shoes again, although I matched up to much, I have somewhat limited selection of the combination, truly as Chanel sweater again:) , bracelet, sunglasses, dog magazines, wedding album that I created and now I have it, but I will show you to another time.
What are your plans for the weekend? To be great, I go around the pool, although I can not swim, but I ovlažit feet, so that sometimes in swimsuit photos?
Thank you all for your comments and enjoy the weekend:)

















Tričko Terranova, sukně šitá, kecky i náramek Tommy Hilfiger, svetr F&F, kabelka vintage, gumička do vlasů H&M, kopretina Gate, brýle Elle, hodinky Festina
Terranova T-shirt, skirt sewn, canvas shoes and bracelet Tommy Hilfiger, F & F sweater, vintage handbag, hair rubber band to H & M, daisy Gate, Elle sunglasses, watches, Festina

8 komentářů:

  1. Moc ti to sluší, ta sukně je hezká. :)
    Jinak svatební album se ti opravdu povedlo, je krásné!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší a super fotky :)


    http://sakfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi úžasně šik, Katko. Moc se mi líbí ta kopretinka v podobě náhrdelníku, vypadá to roztomile:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, krásná sukýnka a ta kabelka *_*
    Nádhernej pejsek :_)) A moc se mi líbí lak nehty, který máš na nožkách :_)

    Máš parádní blog a budu jedině ráda, když se zastavíš u mně :_)

    Nezapomeňte se nikdo mrknout na http://bimbo-divas.blogspot.com , kde najdete nejžhavější a nejlepší letošní hity, jeden hit na příští rok, letošní No. O1 účes a taky, čemu se obchodech obloukem vyhnout! :_)

    OdpovědětVymazat
  5. Nazývat tyto kecky Hilfiger je opravdu odvážné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře