úterý 31. července 2012

ŠATY:)

Přátelé a čtenáři, děláte mi moc velkou radost, že stále více komentuje mé články a stáváte se novými členy, děkuji moc. 
Ukáži své hnědé maturitní šaty, které teď využívám i na všední den do práce, nebo na kafe. Jsou ušité na míru a následně pak dozdobené volánem. Jsou fajn chladivé a pohodlné. 
Níže bude pár dalších variant šatů, které lahodí oku. 
Hezký večer, pa :)
Friends and readers, makes me very happy that more and more comments on my articles and become new members, thank you very much.
I will show my brown graduation dress, which now also used on a weekday to work, or for coffee. They are tailored and subsequently decorated with the call. They are nice cool and comfortable.
Below are a few other options will be clothes that are pleasing to the eye.
Have a nice evening, bye :)







Šaty šité, pásek i kableka vintage, boty Baťa, brýle Terranova, náramek a prsten Orsay, hodinky Tissot
Dress sewn, vintage tape and kableka, Bata shoes, glasses Terranova, bracelet and ring Orsay, Tissot watch
christy being rudeInspirace zajímavými večerními šatyAndrey & LiliJosef Klír - výstřední e lehce vulgární jako vždy :-)velká extravagance od Liběny RochovéVALENTINO - parádní model, škoda že za 4000 dolarůby Julius BramantoJust beauty.Fialové šaty, které zdůrazní Váš pasfSkoro jako na svatbu
Wow! Nepřehlédnutelný materiálDIOR - trocha barevné inspiracePretty cool laceTulle Wedding Dress - Blushing in Pink

neděle 29. července 2012

Letně:)

Chtěla bych popsat čtvrteční outfit, který jsem si oblékla a cítila se v něm skvěle. Měla jsem: květinový top, bílé kraťasy, žluté sako, kabelku i boty. Jak se vám to líbí? 
Úplně jsem vám zapomněla říct jak se nám líbil film Do Říma s láskou od Woodyho Allena, byla to skvělá, romantická komedie s unikátními pohledy na Řím, doporučuji: ).
I would describe Thursday's outfit which I wore and it felt great. I had: a floral top, white shorts, yellow jacket, handbag and shoes. How do you like it?
I totally forgot to tell you how we liked the film in Rome with love from Woody Allen, it was a great, romantic comedy with unique views of Rome, I recommend:).
LIBEREC | Do Říma s láskou Do Říma s láskou
Tak a teď já: ) - Now, I:)










Sako Lidovka, top C&A, kraťasy Terranova, boty Baťa, pásek Orsay, náhrdelník Gate, náramek Kenvelo, kabelka vintage, květina H&M
Lidovka jacket, top C & A, shorts Terranova, Bata shoes, belt Orsay Gate necklace, bracelet Kenvelo, vintage handbag, Flower H & M


pátek 27. července 2012

Růžovo-zelená

Tentokrát mám ležérní outfit, khaki turecké 3/4 kalhoty, růžový top dovezený z USA, svetr a zase ta růžová kabelka : ). 
Bylo mi v tom pohodově a fajn. Mám nachystané další outfity, tak se těšte! Zároveň chci přivítat nové čtenáře a poděkovat za komentáře. 
Užijte si hezký večer a pohodový víkend : )
Pink and green
This time I have a casual outfit, khaki Turkish 3/4 pants, pink top imported from the USA, a sweater and turn the pink purse:).
I was in this relaxed and fun. I decorated other outfits, so enjoy! At the same time I want to welcome new readers and thank you for your comments.
Enjoy a nice relaxing evening and weekend:)






Svetr a kalhoty Terranova, top z USA, pásek Gate, boty F&F, kabelka New Yorker, náramek KIK, prsten H&M, řetízek Swarovski
Terranova sweater and pants, top of the U.S. band Gate, F & F shoes, handbag New Yorker, KIK bracelet, ring H & M chain Swarovski

středa 25. července 2012

ŠATY
Dávám k nahlédnutí moje nové přízové šaty, snad poprvé jsem si koupila ve slevě dvoje stejné šaty a to tyto béžovo-růžové a druhé v modro-bílé námořnické kombinaci, obojí ozdobené zlatými knoflíky. Fotky jsou z víkendu, kdy jsem měla oblečené béžovo-růžové šaty, bylo trochu chladněji, tak jsem si k nim vzala růžové legíny, béžové lodičky, které mám už řadu let. V šatech jsem se cítila velmi dobře a stály mě jen 134 Kč, tak se mi o to líp nosí : ). 
Hezký večer a pa 
DRESS
I give insight to my new dress yarn, perhaps for the first time I bought two on sale the same clothes and the beige-pink and the other in navy blue and white combination, both adorned with gold buttons. Photos from the weekend, when I had the first wearing, was a bit cooler, so I took them and pink tights, beige heels that I have for many years. The dress I felt very well and there were only 134 CZK me, so I wear all the better:).
Good evening and pa







Šaty F&F, legíny New Yorker, boty Baťa, kabelka New Yorker, šátek Elle, náramky a růžový prsten H&M, náhrdelník vintage
F & F dress, leggings New Yorker, Bata shoes, handbag New Yorker, Elle scarf, bracelets and ring pink H & M, vintage necklace