sobota 21. září 2013

Konečně! 

S trochou nadsázky se dá říct, že opravdu KONEČNĚ k nám od Ostravy dorazila módní značka Zara. Díky rozšíření Shopping Parku o dalších 28 obchodů se dostalo i na Zaru. Opravdu mi to udělalo velkou radost, protože jsem ji mohla navštívit jen párkrát do roka v Praze, Brně nebo Polsku a to se slevy většinou vychytat nedaly, teď už ano. Už od čtvrtka to byla velká sláva, protože na rozšíření obchodního centra se čekalo dlouho. Včera jsem se tam byla podívat a byla velmi potěšená novým prostorem, ještě vůní materiálů a velmi prostorné Zary a Reserved, několik značek je přehozeno jinam, ale v pohodě se tam vyznáte. Na plánek celého centra se můžete podívat tady i včetně seznamu značek.
Dále mám pro vás pozvánku na Zažít Ostravu trochu jinak, je to ojedinělá akce, která se koná dneska na ulici 30.dubna, která bude uzavřena pro účely blešího trhu, tance, pouličního prodeje co doma najdete, sportu a zábavy. Dnes od 13.00 do 20.00. Pokusím se tam taky dorazit a podpořit tuto akci. 
Hezkou sobotu všem !!!
With a little exaggeration we can say we really finally arrived from Ostrava fashion brand Zara. By extending Shopping Park about 28 other shops also received the heat. Indeed I was delighted because I was able to visit only a few times a year in Prague, Brno and Poland and the discounts usually could not sort out, now I do. Since Thursday, it was a great glory because of the expansion of the shopping center waiting for a long time. Yesterday I was there to look and was very pleased with the new space, materials and even smell very spacious and Zara Reserved, several brands are draped else, but there is a cool meaning. On the plan of the city you can see here also including a list of brands.
Furthermore, I invite you to Experience the Ostrava little differently, it is a unique event, which takes place today on the street on April 30, which will be closed for the flea market, dance, street sales you can find at home, sports and entertainment. Today from 13h to 20 hours. I will try to arrive there too and support this event.
Have a good Saturday everyone!!
ZARA, AVION Ostrava
ZARA, AVION OstravaZARA, AVION Ostrava

1234044_459123094195016_576890237_n (1)
1268596_465663330207659_1302733399_o

3 komentáře:

  1. zaru mam strasne rada a je divne, ze teprve ted dorazila k vam....ale lepsi ted, nez nikdy :)
    prijd se podivat i ke me budu rada

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, no je to z podivem, ale opravdu u nás Zara nebyla. Jsem tvá čtenářka :)

      Vymazat
  2. Thank you, I´m your follower:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře