sobota 16. listopadu 2013

Radost

Já si dělám radost velmi často, nějakými pochůzkami po obchodech a nákupech. Včera večer jsme byli po dlouhé době v centru města Ostravy, kde na mě čekali v obuvi Baťa tygrované lodičky. Stály pouhé 400 Kč, nemám tento vzor ani v jedné podobně v šatníku. Velmi jsem se mu vyhýbala, protože jsem měla stále dojem, že je velmi výrazný a špatně se kombinuje. Letos jsem změnila názor, i díky tomu že sleduji ostatní blogy, kde se meze nekladou s žádnými vzory a barvami.
Dál jsme pokračovali do obchodního centra, kde jsme neplánovaně potkali velmi dobré přátelé. Já to tak bývá, tak při náhodách se velmi dobře nakupuje, tak jsem si pořídila kosmetiku od Biodermy: Sérum na tvář a noční a denní krém, mohu doporučit, velmi příjemný. 
Padlo mi do oka i saténové ramínko paradoxně v Levných knihách. Manžel si pořídil POLO mikinu. Mějte hezký víkend.
P.S. Dnes jdu nechat přeinstalovat pc, snad se tu brzy shledáme a já najdu vše co mám v pc uložené:)!
I 'm happy very often , some errands around the shops and shopping. Yesterday evening we were a long time in the center of Ostrava , where I waited in the Bata Shoe tiger boats. Stood only 400 CZK , I have this pattern in either similarly in the closet. I was very avoiding him because I still had the impression that it is very strong and difficult to combine . This year I changed my mind , thanks to the fact that I follow other blogs where the limits with no patterns and colors.Then we went to the mall where we unexpectedly met very good friends . I so often, so when coincidences are very good buys , so I bought cosmetics from Bioderma Serum to face a day and night cream , I can recommend , very friendly.Fell into my eye and satin hanger paradoxically cheap books. My husband bought a polo sweater . Have a nice weekend .P.S. Today I'm going to have to reinstall pc, hopefully soon find there and I will find everything I have stored on your PC :)!




3 komentáře:

Děkuji všem za komentáře