čtvrtek 31. října 2013

Bordó šaty

Než se rozepíšu, chtěla bych vám moc poděkovat za pochvalné komentáře, aspoň mám jistotu, že opravdu jdou vkládat. 
Mám pro vás nachystaný outfit, který jsem měla první den návštěvy ve Varšavě. I když víkend byl velmi teplý, tak jsem raději volila podzimní oblečení, aby mi během procházek nebylo zima. Pletené bordó šaty, hnědé leginy, kotníkové kozačky, hnědá kabelka a kabátek s 3/4 rukávy. Velmi pohodlné a účelné. Hezký večer všem:)!
Before I start writing, I would like to thank you for laudatory comments, at least I know I really dig files. I have a poised outfit that I had the first day of the visit in Warsaw. Although the weekend was very warm, so I prefer to opt for autumn clothes to me while walking out the cold. Knitted burgundy dress, brown leggings, ankle boots, brown purse and jacket with 3/4 sleeves. Very comfortable and practical. Good evening everyone :)!







Kabátek Carole Little USA, šaty a šála H&M,leginy No name, boty Polsko, kabelka ebay, brýle Elle
Coat Carole Little USA, dress and scarf H & M, leggings No name, Poland shoes, handbag ebay, glasses Elle

pondělí 28. října 2013

Varšava

Hezký večer všem. Dnes mám pro vás úpravu designu blogu, protože už delší dobu byl problém tady vkládat komentáře. Myslela jsem, že na to přijdu jak to přenastavit, ale bohužel se mi to nepodařilo. V Google Chrome vkládat šly, ale v Mozille, nebo přes mobil nešly. Pokud máte někdo lepší zkušenosti napište mi prosím do komentářů, ráda se přiučím. 

Tento prodloužený víkend jsem s manželem strávili ve Varšave u kamarádů, skvěle jsme si to užili, počasí přálo, město je nádherné a viděli jsme toho hodně. Jelikož máme plno fotek, dnes vám ukáži jen pár momentek. Dobrou noc:)!

Good evening to all. Today I have for you to edit design blog, because for a long time, the problem here insert comments. I thought I'll find out how to reset it, but unfortunately I could not. In Google Chrome files have gone, but in Mozilla, or cell phone did not go through. If you have someone better experience please let me know in the comments, likes přiučím.
This weekend I spent with her husband in Warsaw with my friends, well, we enjoyed it, the weather was nice, the city is beautiful and we saw a lot. Since we have a lot of photos, today I will show you a few snapshots. Good night :)!













 


sobota 19. října 2013

Na kole

Hezkou sobotu všem:).
Dnes vám ukáži aktuální fotky z odpoledne, kdy jsme jeli s manželem po dlouhé době na projížďku na kole. Jeli jsme nádhernou přírodou, lesem a po cyklostezce. Na toto fajn odpoledne jsem si oblékla tmavě modré jeans, hrubou mikinu, párku, puntíkovanou kšiltovku, šál, rukavice, tenisky a nezbytné sluneční brýle. 
Mějte hezkou sobotu a celý víkend :).
Have a good Saturday everyone :).
Today I will show you actual photos of the afternoon, when we went with my husband for a long time to ride a bike. We went to a beautiful countryside, woods and the bike trail. On this fine afternoon I wore dark blue jeans, a sweatshirt rough, jacket, spotted hat, scarf, gloves, sneakers and sunglasses necessaryHave a nice Saturday and the weekend :).















Kšiltovka Takko, šál a bunda H&M, mikina Victoria Secret, jeans a rukavice Terranova, tenisky Tommy Hilfiger, brýle Elle
Takko cap, scarf and jacket H & M, Victoria Secret sweatshirt, jeans and gloves Terranova, Tommy Hilfiger sneakers, sunglasses Elle