pondělí 17. března 2014

Ples

V pátek jsme byli na prvním reprezentativní plese v Novém Jičíně v hotelu Abácie, jehož součástí je Sport park. Taneční parket byl na tenisovém kurtu, tak že organizátoři měli hodně práce, aby ze sportoviště udělali plesový sál, ale povedlo se. V programu bylo mnoho společenských předtančení, zpěv i sportovní dovedností. Dokonce jsme se měli i možnost vyfotit u reklamní stěny jako celebrity na červeném koberci. 
Na tento večer jsem zvolila dlouhé tmavě modré šaty, které jste už tady viděli loni v létě, chlupatý kabátek, vysoko vyčesaný drdol a líčení je z Douglas, o kterém jsem psala v minulém článku. Omluvte kvalitu fotek, v šeru to lépe nešlo. 
On Friday, we were on the first representative ball in Novy Jicin at Abácie , which includes Sport park . The dance floor was on the tennis court , so that the organizers had a lot of work to do from sports ballroom , but It managed them. The program has many special dance show , singing and sports skills. We even had the opportunity to take a picture at an advertising wall as a celebrity on the red carpet .
On this evening I chose a long dark blue dress that you've seen here last summer , shaggy coat , combed high bun and make-up is from Douglas, about which I wrote in a previous article . Excuse the quality of photos in dim light it better not.








                 Sako New Yorker, šaty Ever-Pretty, kabelka Orsay, boty Stival
                  Jacket New Yorker , Ever- Pretty dress , handbag Orsay , shoes Stival

1 komentář:

  1. jsi nádherná, hvězda večera :o) s Jirkou jste krásný pár :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře