neděle 8. ledna 2012

Hezký nedělní večer, 
měli jsme s přítelem docela akční víkend, tak se chci s vámi poděli jaký. V sobotu jsme si byli zabruslit na inlinech, ano je to tak skoro v půlce ledna místo lyží jsme vytáhli kolečkové brusle : )). Museli jsme sice kousek za Ostravu, ale jelo se skvěle. K večeru jsme zašli na basketbalový zápas a po něm na mini nákupy do obchodního centra. Samo, že jsem bez úlovku nezůstala, koupila jsem si malou kabelku (možno použít i jako psaníčko) v Orsay jen za 250Kč v barvě tmavě modrá se zlatým řetízkem. Hned jsem si k tomu koupila černo zlatý náramek jen za 60Kč, hodně se mi teď líbí kombinace oblečení námořnická modř s krémově hnědou a černou. Vše ukážu na fotkách. Hned jsem si vše dnes vzala i na návštěvu, doplněné námořnickými legínami s kotvičkami a černým svetrem s hnědýma náplatama na rukávech (jako u skotských lordů). Mám ze všeho velkou radost, ještě jsem dostala už jeden z prvních dárků k mým narozeninám, které mám 12.1. a je to poukaz ke kadeřníkovi na pátek 13.1., tak mi držte palce, snad mi poradí a udělá mě aspoň na chvíli krásnou, jaký jste měli víkend? Hezký týden Kate
Have a nice Sunday evening,

we had a friend quite special weekend, so I want to share with you what. On Saturday we were skating on inline skates, yes it is so nearly in the middle of January we went out instead of ski skates:)). Although we had a bit of Ostrava, but it went great. In the evening we went to a basketball game and after the mini shopping in the shopping center. Itself, no catch that I did not stay, I bought a small bag (can be used as a love letter) in Orsay 250Kč only in the color dark blue with a gold chain. Immediately I had to buy black and gold bracelet for only 60 CZK, much to me now like a combination of navy blue dress with a creamy brown and black. All the photos show. Immediately I took everything today and to visit, supplemented with barbs sailor leggings and a black sweater with brown náplatama the sleeves (as in Scottish Lords). I have great joy of all, I have already got one of the first gifts for my birthday, I have 1.12 and it is a reference to the hairdresser on Friday, 13.1, give me your fingers, perhaps to advise me and make me beautiful for a while at least you've had a weekend? Have a nice week, Kate.
čepice Kama, brýle Terranova, bunda Husky, rukavice Hi-Tec, tepláky Alpine Pro
Kama hat, glasses Terranova, Husky jacket, gloves Hi-Tec pants Alpine Pro

vánoční sněhule - Intersport Christmas snow boots - Intersport
baret Tonak, kabát šitý na míru, pásek vintage, rukavice Gate, psaníčko Chateaun, legíny M. Elyree, kozačky Mandarino (italské)
Tonak beret, coat, tailored, vintage belt, gloves Gate Chateaun love letter, M. Elyree leggings, boots Mandarino (Italian)

obojí Orsay both Orsay
                                        ranní kafíčko : )))) (Dolce Gusto)
                                        morning coffee:)))) (Dolce Gusto)
 šátek Gate, kabát šitý na míru, pásek vintage, nová kabelka, legíny, boty Baťa

Gate scarf, coat, tailored, vintage belt, new handbag, leggings, boots Bata



 Svetr Gate, halenka vintage, pásek Ann Christine, na ruce hodinky Beltime, náramek Orsay
Gate sweater, vintage blouse, belt, Christine Ann, hand beltie watch, bracelet Orsay
  

4 komentáře:

  1. Ta modrá kabelčička je rozkošná! A to kafíčko, mňam!
    To jsi měla super víkend. :) Já jsem nemocná a musím se učit na zkoušky. :/

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji za pochvalu, taky mě uchvátila, tak se brzo uzdrav, abychom se třeba mohly někdy sejít a víc prokonzultovat blogování, hezký večer

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát nemá chybu :o) jsem ráda, že se ti kafíčko z hrnečku dobře pije.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře