čtvrtek 19. dubna 2012

Jarně : ))
dnes vám představím včerejší outfit, který jsem pojala už konečně trochu jarně. Sice mám na sobě teplejší kabátek, ale zbytek je už fakt jarní : ). Mohla jsem konečně vytáhnout mou novou halenku z Lindex, která má květy a světlemodrý podklad, k tomu mám bílé kalhoty a jemně růžové lodičky a jako jasnější prvek mám velkou červenou kabelu. Cítila jsem se moc dobře, máte rádi světlé barvy a bílou? 
Hezký večer a pátek a děkuji za komentáře, pa 
Spring:))
Today I will introduce you yesterday's outfit, which I finally conceived a little spring. Although I wear a warmer coat, but the rest is really spring:). I could finally pull out my new blouse from Lindex, which has flowers and a light blue background, to have white pants and pink heels and slightly brighter element as I have a big red cable. I felt so good, you like bright colors and white?
Good evening and Friday and thank you for comments, pa





Kabátek šitý, šála Gate, pásek vintage, kabelka Bever´s, halenka Lindex, tričko a kalhoty Terranova, boty Next, hodinky Festina, náramek Tommy Hilfiger, perly vintage
Tailored jacket, scarf Gate, vintage belt, handbag Bever's, Lindex blouse, shirt and pants Terranova, Next shoes, Festina watches, bracelet Tommy Hilfiger, vintage pearls

6 komentářů:

  1. Ty boty se mi moc nelíbí, ale zbytek ti moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Great shoes! I love pointy toed shoes currently.

    xoxo,
    Suzie Q
    Style Cue by Suzie Q
    $50 Gift card GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabátek nemá chybu, ale ani to tričko. To je naopak hodně originální, něco podobného sháním už pěkně dlouho. Moc sluší, Kate, jako vždy:-)

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je krasny otufit!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný top a kalhoty!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne...uplne nejvic se mi libi ten tmave modry kabatek a v kombinaci bilou je paradni...a pak ten top, proste dokonalost.
    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře