čtvrtek 26. dubna 2012

NÁKUPY!
Ahoj všem v tomto krásném sluníčkovém dni, mám volno, kvůli nepříjemné situaci v rodině - úmrtí,tak si chci zpříjemnit chvilku s tím, že se s vámi podělím o to, co jsem si nakoupila tento týden pro zlepšení nálady a vyčištění hlavy.
Pořídila jsem si celkem 4 věci, první je pruhovaná košile z H&M, má svislé pruhy zeleno-růžové s dlouhým rukávem jen za 150Kč. Další je kabelka, která je pořízená u našich asijských obchodníků, ano možná pro některé s podivem, ale i k nim velmi ráda chodím a věřte, že v módě jsem tak pružní, jak leckteré renomované značky, ale jsou o dost levnější, tak od nich mám kanárkově žlutou kabelku s prošitím jako od Chanel a řetízkovými uchy za 400Kč. 
Další jsou dvě trička pořízené včera v New Yorkeru a Reserved, jedno je spíše tílko s hezkou ozdobou vepředu a barvy cihlově červené. Druhé tričko není zase tam zajímavé, ale krásnou námořnickou modrou barvu a zlatý zip vzadu, jak se vám vše líbí? 
Hezký den všem a užívejte nádherného počasí, Kate : ))
SHOPPING!
Hi all in this beautiful sluníčkovém day, my day off, due to the plight of the family - death, so I want to sweeten the moment with that share with you what I bought this week to improve mood and cleaning head.
I bought a total of 4 things, one being a striped shirt from H & M has vertical stripes green and pink long sleeve only for CZK 150. Next is the purse, which is taken from our Asian traders, so perhaps surprising to some, but also very fond of them go and believe that I was in vogue as flexible as Any woman renowned brand, but there are a lot cheaper, and from them I canary yellow handbag with a stitching of Chanel and chain handles for CZK 400.
Next are two T-shirts made ​​yesterday in the New Yorker and Reserved, one is more undershirt with a nice decoration on the front and brick red color. The second shirt is not too interesting there, but a beautiful navy blue and gold zip at the back, how do you all think?
Good day everyone and enjoy the beautiful weather, Kate:))





5 komentářů:

  1. Pořízené věcičky vypadají dobře. Žlutá kabelka vítězí!

    OdpovědětVymazat
  2. ta zluta kabelka je dokonala!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne vecicky!
    Je mi moc lito, ze te potkaly smutne udalosti v rodině, snad to rychle preboli.
    Krasnoou nedeli!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka je vážně pěkná! Jinak je mi to líto:(

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře