neděle 23. září 2012

Divadlo

Minulou sobotu jsme byli s manželem v divadle na bláznivou  francouzkou komedii Blbec k večeři. Ztvárnění divadla Bez zábradlí z Prahy. Hráli: Václav Vydra, Jana Boušková, Josef Carda, Rudolf Hrušínský, Jana Švandová, režie Jiří Menzel. 
V této bláznivé komedii platí, že "kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá" a "kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp." Proto si dejte pozor, něž někoho prohlásíte za blbce a budete se chtít bavit na jeho účet. Může se vám stát, že blbcem zůstanete na posměch vy sám. Kdo budete mít možnost na tuto hru zajít, doporučuji a zaručeně se pobavíte:)! Hezký vstup do nového týdne.
Last Saturday we were in the theater with her husband to crazy french comedy Dummies for dinner. The design of the theater without railings from Prague. Starring: Vaclav otter, Jana Boušková, Joseph Carda, Rudolf Hrušínský, Jana Švandová, directed by Jiri Menzel.
In this crazy comedy, the "who digs another pit, himself fall into it" and "he who laughs last laughs best." Therefore, be careful whom you declare someone a fool and want to have fun at his expense. It may happen that the sod will remain the laugh yourself. Who will be able to enjoy this game, recommend and guaranteed to have fun :)! Nice start to the week.




Košile Top Secret, šaty šité, pásek vintage, boty Baťa, kabelka Tommy Hilfiger
Top Secret Shirts, dresses sewn, vintage belt, shoes Bata, Tommy Hilfiger handbag

8 komentářů:

  1. Nezlob se, ale nechápu, jak můžeš mít módní blog, když tvoje outfity často na fotkách nejdou skoro vidět? Neříkám, že každý musí mít zrcadlovku, ale i s obyčejným foťákem jdou udělat lepší fotky než toto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buhuzel nevyhovim všem, v seru divadla se ani lip fotit nedá i se sebelepsim fotakem, ukaž svůj blog, rada kouknu!

      Vymazat
  2. Tak zatím jsem nikdy neměla problém rozpoznat o jaké oblečení jde, jaké barvy to jsou, atd. Tady snad nejde o to, aby fotky vypadaly jako od profesionála. Kde je asi problém. Šaty nemají chybu!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadas nadherne....outfit Ti sedne jak ulity.
    Presne podle meho gusta.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře