sobota 15. září 2012

Praha a móda

Zdravím všechny po delší době, tento týden byl opravdu náročný a chci se s vámi podělit o zážitky z Prague Fashion Weekendu. Byla jsem konkrétně na přehlídkách: Hany Havelkové - české návrhářky, která má nositelnou a elegantní módu těchto dnů a tohoto počasí, klidně bych si dovedla představit v jejich modelech chodit. 
Druhá přehlídka byla Fendi and Cavalli Beach Wear, taky moc pěkný zážitek a hlavně show, byly to převážně trendy na následující letní sezónu, plavky a plážové oblečení. 
Celá atmosféra fashion weekendu i samotné přehlídky mně uchvátily, jen mně trochu zklamalo, že nikdo tuto akci neuváděl a   taky že žádná z našich předních modelek nepředváděla ani na jedné z přehlídek kde jsem byla, v obecenstvu byl Sagvan Tofi a Milada Karasová z Czechoslovak models. Fotili si mně na tyto stránky . Snad mně tam někde výhledově najdete. Pokusila jsem se natočit i nějaké video, tak prosím podívejte se! 
Příště pokračování o Praze, hezký víkend!
Hi all after some time, this week has been really tough and I want to share with you the experiences of Prague Fashion Weekend. I was specifically shows: Hana Havelková - Czech designer that is wearable and stylish fashion these days and this weather, I would imagine the walk in their models.The second show was Fendi and Cavalli Beach Wear, also a very nice experience and above show, it was mainly the trends for the following summer season, the swimwear and beachwear. The whole atmosphere and weekend fashion show itself fascinated me, just me, a little disappointed that this one event, and also failed to state that none of our leading models nepředváděla or on one of the shows where I was in the audience was Sagvan Tofi and Milada Karasová of Czechoslovak models. He took pictures of me on this site. Perhaps I will find somewhere prospectively. I tried to shoot some video as well, so please look!
Next time continuation of Prague, a nice weekend!




























4 komentáře:

  1. Kate, mohla ses připlést mezi modelky. V zákulisí by nepoznali rozdíl a ještě by sis mohla ty krásné věci vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsi super barevně sladěný outfit a ty punčocháče! Jinak já jsem se tam nedostala. Dala jsem přednost výletu do ZOO s rodinou. Závidím ti.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to slušelo, byla jsi hezky sladěná! Já jsem se na PFW bohužel nedostala, protože odjíždím na dovolenou. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kači, jsi kočka, klidně ses mohla přidat k modelkám a byla by si z nich top!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře