úterý 30. října 2012

Nákupy

Dnešní článek bude o mini nákupu v obchodě Gate. Do tohoto obchodu chodím velmi ráda a často, protože se mi líbí jejich strategie, že mají slevy neustále, klidně i pár věšáků, ale mají, ostatní obchody jsou na slevy velmi skoupé a dodržují to nepsané pravidlo letních a zimních slev. V Gate vždy něco najdu a to v jakémkoliv období. Mám od nich už docela dost kousků, ale na kvalitu si nemohu stěžovat, nikdy jsem neměla problém s žádným kusem a i od kamarádek vím, že s reklamací nedělají problémy. 
Já tentokrát udělala kupodivu nákup zimních věcí a to: čelenka, čepice, rukavice, podvlékací tílko a spodní prádlo, podotýkám, že vše v hodnotě 150Kč a ani jsem nezapomněla na manžela s rukavicemi. Toto vše je zřejmě z loňské kolekce, ale já s tím nadělám parády letos, jaké se vám daří nákupy? Hezký večer
Today's article will be in the store buying mini Gate. I go into this business very much and often, because I like their strategy, they have discounts all the time, still a few pegs, but they have other stores discounts are very scanty and adhere to an unwritten rule of summer and winter discounts. The Gate always find something and at any time. I got from them was quite a lot of pieces, but the quality I can not complain, I've never had a problem with any piece from friends and even I know that the complaints do not make trouble.
Surprisingly, this time I did buy winter things, namely: headband, cap, gloves, vest under layer and underwear, I note that everything worth CZK 150, and I have not forgotten the husband with gloves. All of this is probably from last year's collection, but I can I do with the parade this year, what are you buying? Have a nice evening


19 komentářů:

  1. Moc hezké rukavičky. Z GATE vůbec nic nemám, v Itálii ta značka nebyla a teď v ČR to budu muset napravit:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm čepice-ta by se mi taky hodila.Ale ať si dám na hlavu jakoukoliv vypadám v ní jako strašidlo :-) takže to řeším bundou s kapucí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus čelenky, je jich teď plno a krásné:), děkuji

      Vymazat
  3. Do Gate chodím taky moc ráda nakupovat, ovšem stále v tom ještě nejsem tak dobrá jako moje sestra, která s tama odchází vždy s plnou taškou :-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné rukavičky. Myslím, že na takovéty chybějící doplňky v určitých barvách jsou tyto obchody nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  5. Od té doby co se mi od nich rozpadly boty uprostřed ulice......mno....na bižu tam chodím pořád. To jo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jednou bych si chtěla půjčit Tvůj dar, přijít do obchodu a odejít s velkým nákupem :o)) super doplňky na zimu!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Jj, přidávám se k ostatním, ty rukavice vypadají fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Can`t wait to see some outfits with this stuff!!!! <3 Regards :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Tie rukavičky sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi teda sikulka na nakupy...ta cepice je skvela!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře