neděle 14. října 2012

Přízové šaty

Ahoj všem, tentokrát vám ukáži přízové šaty, které tady už jednou byly, ale bylo to v létě, tentokrát jsem je zkombinovala s tričkem s dlouhým rukávem, s legínama a baloňákem. Ano je tu čas, kdy už musíme začínat vrstvit, ale chtěla bych podotknout, že nemusíme hned zákonitě teď na podzim začít jen s tmavýma barvama, já jsem si osvěžila outfit hnědou a růžovou. Je plno krásných kombinací i do chladných dní, o tom se rozepíšu příště, užijte si hezký vstup do nového týdne. 
Hi all, this time I will show Yarn dresses that were here once, but it was in the summer, this time I combined with a long-sleeved shirt, with legínama and raincoat. Yes there is a time when we have to start layering, but I would point out that we do not necessarily just now in the fall to start with just the colors dark, I'm refreshed outfit brown and pink. There are a lot of beautiful combinations into the cold days, it shall be broken by the next time, enjoy a nice start to the week.





Šaty F&F, tričko Terranova, legíny New Yorker, boty Ann Christine, šátek ELLE, kabelka New Yorker, baloňák Top Secret
Dress F & F, Terranova shirt, leggings New Yorker, Ann Christine shoes, scarf ELLE handbag New Yorker, raincoat Top Secret

4 komentáře:

  1. moc pekna je ta kabelka, ale mne se stejne nejvic libi ta ruzova podsivka u kabatu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasná...a zase ta úžasná kabelka, která se mi tak moc líbí!!!
    Bezchybné barevné sladění jako vždy:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře