čtvrtek 4. října 2012

Reklamace prstenu

Když jsem uvažovala nad dnešním článkem, tak mě napadlo, že bych se s vámi mohla podělit o nedávný zážitek s prstenem od Swarovskeho. Byl to můj zásnubní prsten koupený v Toskánsku a i mi byl slavnostně předán, tak jak to má být:). Prsten vypadá jako stříbrný nebo z bílého zlata, ale zdání klame, jsme si jisti, že nám prodavačka v nádherném obchodě určitě neřekla, že není ani z jednoho materiálu co jsem tady zmínila, ale z porodiovaného nevím čeho, ale každopádně je to nekvalitní kov, který už po 4 měsících mi začal na vnitřní straně - směr k dlani červenat, je s perlou a kameny, které jsou neporušené, pří reklamaci mi bylo řečeno, že je to luxusní bižuterie a že to není z žádného zlata ani stříbra, což mě hodně mrzelo, ale nicméně mi prsten vyměnili a zajistili nový z jiné prodejny, teď už podruhé stejná závada a opět je na vyřízení v Rakousku. Toto není reklama firmy Swarovski, ale varování pro všechny, kteří mají rádi šperky a Swarovskeho, k ostatním jeho výrobkům (náušnice, přívěšky) nemám výhrady, ale prsteny nebrat !!!
P.S. Fotka prstenu z jejich e-shopu je s dvěma perlama, já mám jen s jednou
When I thought of today's article, so I thought that I could share with you a recent experience with a ring from Swarovski. It was my engagement ring bought in Tuscany and even I was officially handed over, as it should be :). The ring looks like silver or white gold, but appearances can be deceiving, we are sure that we are in a beautiful store saleswoman definitely say that it is neither the one material I've mentioned here, but porodiovaného do not know what, but either way it's poor quality metal, who for the last 4 months I started on the inside - the direction to palm blush is with pearl and stones that are intact, when complained, I was told that it's luxury jewelery and it's not from any gold or silver, which makes me a lot sorry, but I nevertheless replaced the ring and secured from other new stores, now the same problem again and again to process in Austria. This is not an advertisement Swarovski, but a warning to all who love jewelry and Swarovski, to its other products (earrings, pendants), I do not have reservations, but not to take rings!!
P.S. Photo ring from their e-shop with two pearls, I have only one
Nude Double Ring

10 komentářů:

  1. každopádne vyzerá krásne,škoda tej kvality,našťastie ja mám od Swarovskeho len náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně ani za úplatu nechtěli vyměnit křišťál na pozlaceném prstýnku, tedy tvrdili, že je pozlacený žlutým zlatem. Při koupi tvrdí, že to možné je reklamovat.
    Jinak mám takový veliký a s tím problém zatím nemám, ale často ho nenosím. Je dobře, že byli ochotní ti ho vyměnit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bohužel je to jen pozlátko a opravdu jen na občasné nošení, já ho nosila denně a dopadlo to takto:-(

      Vymazat
  3. Tak to zamrzí u zásnubáku.
    Nicméně - je to tedy prstýnek z Itálie nebo Rakouska?

    OdpovědětVymazat
  4. very elegant ring :) so nice :)


    www.classicorcool.com

    OdpovědětVymazat
  5. I'm sorry to hear that you had a negative experience with the jewellery!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, unfortunately it is, I warn against buying rings from Swarovski, thank you

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře