sobota 24. listopadu 2012

Army

Hezkou sobotu, 
tak tentokrát jsem si zkombinovala Army bundu s khaki sukní, kterou jsem neměla nejmíň tak 5 let na sobě, protože mi připadala moc sportovní a není to tak úplně můj styl, ale k této bundě mi přišla jako ta pravá. Dále mám svou oblíbenou kožešinovou vestu, kterou teď vehementně využívám k různým variantám a navíc je teď hodně trendy a teploučká. K tomu vzorované punčochy a kožené kozačky. 
V pondělí pro vás chystám menší překvapení a ještě kdo by měl zájem můžete si přečíst o charitativní módní přehlídce Fashion For Kids s Terezou Maxovou prosím tady. Koná se 28.11. ve 20.00 v Obecním domě v Praze a dá se i na této stránce v odkaze sledovat online přenos. 
Hezký víkend všem!!! :)
Nice Saturday
So this time I combined the Army jacket with a khaki skirt that I had to at least 5 years of each other, because I felt very sporty and it's not really my style, but this jacket came to me as the right one. I also have my favorite fur vest that I use now vehemently to the different variants and it's now very trendy and very warm. This patterned stockings and leather boots.
On Monday you going a little surprise, and even who might be interested, you can read about the charity fashion show Fashion For Kids with Teresa Maxová please here. Held 11.28 at 20.00 in the Municipal House in Prague and can be on this page in the link to watch online transmission.
Have a nice weekend everyone!! :)




bunda a vesta H&M, tričko Takko, sukně New Yorker, punčochy Lindex, kozačky Los Mandarinne, medailonek Chloe, kabelka Stival, šála Elle
Jacket and vest H & M shirt Takko, New Yorker skirt, stockings Lindex, Boots Los Mandarinne, locket Chloe, Stival handbag, scarf Elle

6 komentářů:

Děkuji všem za komentáře