čtvrtek 22. listopadu 2012

Medailonek a jiné

Pěkně odpoledne všem, tento post nebude o outfitu, ale je pravdou, že jsem v minulém článku avizovala, že budu věnovat celý článek medailonku, který jste mohli spatřit minule poprvé. 
Dostala jsem ho už trochu předčasně k svátku od manžela a byl koupen v letadle při cestě zpět z dovolené. Co se v něm skrývá? Možná by někdo hádal fotku nebo zrcadlo, ale opak je pravdou, je to tuhý parfém od Chloé-bianca. Měla jsem z něj nesmírnou radost a je velmi hezky udělán spíš jako šperk na dlouhém řetízku a v pudrovém odstínu, který se hodí skoro ke všemu. Dá se použít na natření lalůčkům uší nebo třeba na zápěstí. Byl elegantně zabalen do látkového váčku, který se dá kdekoliv sebou vzít a v krabičce. 

Dále vám představuji jedinou věc co jsem si z Egypta dovezla a to peněženku na mince od Louis Vuitton a ano je to fake, ale líbila se mi a navíc má efektní zlatý řetízek se zapínáním třeba na kabelku, je tam uvedeno Made in France, i když vím, že v Egyptě si tam mohou dopsat téměř cokoliv, jsem ráda, že ji mám. 

Poslední šperk je bižuterie a to řetízek na ruku s mnoha korálky od Mohito, upoutalo mě veselé zbarvení, které se dá užít jednoznačně v letě a v zimně oživí ponuré barvy oblečení a počasí. 
Nice afternoon, everyone, this post is not about your outfit, but it is true that in the previous article, I advised that I would pay the full article locket that you could see last time.
I got it a little early to feast from her husband and was purchased on the plane on the way back from holiday. What it comes with? Maybe someone guessed a picture or mirror, but the opposite is true, it's tough perfume by Chloe-bianca. I had the immense pleasure of it and is very nicely done more like a jewel on a long chain and powder shade that fits almost everything. It can be used to paint ear lobes or even on the wrist. He was neatly wrapped in a cloth pouch, which can be anywhere and take your box.
Furthermore, I present to you the only thing I've imported from Egypt and coin wallet from Louis Vuitton and yes it's fake, but I liked it and also has impressive gold chain with snap should the purse, there is presented Made in France, even though I know that in Egypt there you can finish almost anything, I'm glad to have it.
The last piece is a necklace jewelery and hand with many beads from Mohito, caught me cheerful color, which can be used unambiguously in summer and winter, revive gloomy weather clothes and colors.






















6 komentářů:

Děkuji všem za komentáře