čtvrtek 1. listopadu 2012

Už zimně

Tento víkend se nám ukázala zima poprvé ve své kráse, já mám zimu hodně ráda, ale opravdu sněhovou, protože oba s manželem lyžujeme. Tady vám ukážu jeden z prvních zimních outfitů a možnost jak se obléct na volný čas. Všechno to co mám na sobě mám už déle, nová je pouze čepice. Raději než černou si vždy vyberu hnědou, toto spojení je převážně hnědé se zelenou. Miluji leginy všech barev a pohodlné kozačky, dají se střídat a člověk nemusí neustále nosit jen kalhoty nebo jeans, ale i leginy nebo sukni s hrubšími punčocháči. 
Všem děkuji za milé komentáře a přeji hezký večer :)!
This weekend we showed for the first time in its winter glory, I have a lot like winter, but the snow really, because both husband and skiing. Here I will show you one of the first winter outfits and the opportunity to get dressed at leisure. Everything I'm wearing I've been around longer, is the only new cap. Rather than always choose black brown, this connection is mostly brown with green. I love all the colors leggings and comfortable boots, they can be rotated and one does not always wear a pants or jeans, but also skirts with leggings or tights coarser.
I thank everyone for the kind comments and have a nice evening :)!




Bunda, šála, čelenka, čepka, leginy Gate, vesta vintage, triko Terranova, kozačky La Farmale, náramek H&M, kabelka Reserved
Jacket scarf, headbad, cap, leggins Gate, vintage vest, shirt Terranova, La Farma boots, H&M bracelet, handbag Reserved




11 komentářů:

Děkuji všem za komentáře