středa 5. června 2013

Skok v hnědé

Před dvěma týdny ještě nehrozili záplavy a bylo relativně teplo, tak jsem se vám nechala nafotit v hnědém outfitu kombinovaném s modrou. Hnědou a přírodní tóny mám ráda po celý rok. Tato kombinace byla složena s hnědými úzkými kalhoty, svetrem se zlatou nitkou, pod ním pruhované tričko, doplněno krátkým sáčkem, modrými balerínami se zlatou ozdobou na špičce a kabelkou. Dokonce jsem zkusila do záběru skočit, jak se vám to líbí? 
Dnes odlétám do Anglie, kde budeme pět dní, další post bude automaticky vložen, aktuální bude v pondělí. Mějte se tady fajn a pokud možno přeji lepší počasí:). 
Two weeks ago, yet not threaten flooding and was relatively warm, so I will let you shoot in a brown outfit combined with blue. Brown and natural tones I like throughout the year. This combination was composed of narrow brown pants, a sweater with gold thread, striped shirt underneath, followed by a brief bag, blue ballerinas with gold ornament on top and handbag. I even tried to jump shot, how do you like it?
Today I'm off to England, where we will be five days, the next post will be automatically loaded, the current will be on Monday. Have a nice here, and if possible :) I wish you better weather.











Sáčko Carole Little, šála Reserved, svetr Nicole, kalhoty a brýle Gate, pásek Ann Christine, tričko H&M, baleríny F&F, kabelka ebay, hodinky Tissot
Sack Carole Little, scarf Reserved, Nicole sweater, pants and goggles Gate, Ann Christine belt, shirt H & M, ballerina F & F, handbag ebay, Tissot watches

1 komentář:

  1. proc se vzdycky fotis, jak si sundavas bundu nebo kabat? a proc si nekoupis naky fotak, co by delal aspon trochu pekne fotky?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře