sobota 13. července 2013

Outfity na lodi

Ahoj všem, ráda bych vám dnes ukázala několik outfitů, které jsem měnila každý večer. Nebylo tam předepsáno být každý den v róbě, ale dva večery ze sedmi ano. Patřičně jsem si to užívala. Ty dva dny to opravdu všichni cestující dodrželi. Byla to hezká podívaná. Já jsem neměla vyloženě šaty až po zem, ale krátké večerní koktejlové šaty. 
  1. květované zeleno-bílé šaty, které mám několik let, jsou z úžasného lehkého materiálu a ušité na míru
  2. koktejlové krátké šaty se zdobením na přední straně, kupované z Terranovy, mám je i v béžové
  3. peplum šaty z Lindex, které mám jen pár měsíců, ale velmi jsem si je oblíbila, dělají hezkou siluetu postavy, já je ozvláštnila červeným šátkem 
  4. letní lehké šaty, zdobené v dolní části volány 
Mám nafocené pouze 4 varianty, které z nich se vám nejvíc líbí? Pište prosím do komentářů, abych zjistila, jestli jdou v pořádku vkládat. 

Přidávám novou záložku prodej, kde bych vám ráda nabídla na prodej mé svatební šaty, pro bližší informace se podívejte do záložky prodej.
Hezký víkend všem : )! 
Hi all, I would like to show you today a few outfits that I changed every night. There was not prescribed to be every day in a robe, but two nights out of seven, yes. Appropriately, I enjoyed it. Those two days really all passengers are kept. It was a pretty sight. I'm not downright dress to the floor, but short evening cocktail dress.
  1. green-white flowered dress that I have several years are amazing lightweight materials and tailored
  2. short cocktail dress with embellishments on the front, bought from Terranova, I have them in beige
  3. peplum dress from Lindex, which have only a few months, but I am very fond of them, making a nice silhouette figures, I called attention to the red scarf
  4. light summer dress decorated with ruffles at the bottom
I shoot only 4 options, which one do you like best? Please write in the comments, to see if they go wrong files.

Adding a new tab sales, where would you like to offer to sell my wedding dress, for more information, see the bookmarks sale.
Have a nice weekend everyone:)!














4 komentáře:

  1. Moc pěkné outfity jsi zvolila. Nosili i ostatní hezké oblečení? Nebo jen pár lidí? To musí být super zážitek na lodi! Nebylo ti nevolno? Já bych to asi nezvládla, ale líbila by se mi ta atmosféra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ano na ty předepsané večery nosili i ostatní pěkné oblečení, zbylé dny moc ne. Jeden den nám nebylo moc dobře, byly velké vlny, ale jinak to bylo ok. Ten zážitek za to stojí. :)

      Vymazat
  2. Každý outfit je úžasný, ty modré šaty a botky nemají chybu!!! Určitě jsi byla největší kočka!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Miško, snažila jsem se tam reprezentovat, však mě znáš:).

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře