sobota 6. července 2013

Zelená

Zelená

Tentokrát nebude post o dovolené, aby vám to už nepřišlo nudné, ale o outfitu. V pátek jsem si udělali výlet do Polska, bylo trochu pod mrakem, ale nebyla zima, tak jsem mohla jít s klidem na holé nohy.
Z loňských slev mám krátké bílé kraťasy s mašlí místo pásku, k tomu klasické mint tričko, abych vysvětlila proč tuto kombinaci dvou barev, protože jsem si v týdnu koupila sako s dip-dye efektem, které mi chybělo v šatníku a je v kombinaci bílé přecházející do zelené. To sako je prodloužené, protože bych jinak měla krátké rukávy a celou délku saka, vzhledem k mé výšce. Stálo pouhých 129 Kč v New Yorkeru:). K tomu jsem doplnila lodičky s mašlí, slaměné psaníčko a kytku do vlasů.
Mějte krásnou neděli:).
This time we will post a holiday that you have not come boring, but the outfit. On Friday I made ​​a trip to Poland, it was a bit cloudy, but not cold, so I could go with ease on bare feet.
Of last year's discounts have short white shorts with ribbon instead of tape, the classic mint shirt to explain why the combination of two colors, because I bought the jacket in a week with dip-dye effect, which I missed in closet and a combined passing white in green. This jacket is extended, because otherwise I had short sleeves and a full length jacket because of my height. It cost only 129 CZK in the New Yorker :). To this I added pumps with bow, straw love letter and a flower in her hair.

Have a nice Sunday. :)





Sako a tričko New Yorker, kraťasy,  psaníčko a náhrdelník H&M, lodičky Baťa, náramky vintage a gumka ve vlasech KIK
Jacket and shirt New Yorker, shorts, and love letter necklace H & M, boating Bata, vintage bracelets and rubber band in her hair KIK

3 komentáře:

Děkuji všem za komentáře