čtvrtek 8. srpna 2013

Pohoda a plavky 

Dnes mám pro vás pár ukázek fotek, jak se dá trávit volný čas na balkóně, při dobré zmrzlině, Elle, snídani, nebo večeři. Extrémně teplé dny tohoto léta k tomu úplně vybízí. 
Úplně příhodně mi k tomu sedí, abych vám ukázala v jakých plavkách toto léto plavu. Miluji barvy, tak že jsou všech možných barev, jak jednobarevné, tak vzorované, ale aby se spodní, nebo i vrchní díly daly kombinovat. Všechny tipy jsou z obchodu Gate, kde je koupíte za pár korun a jsou velmi kvalitní  a lze je použít i na více sezón. Favoritky jsou žluté s květinami, růžové s volánky, fialové s puntíky, pruhovaný spodní díl, vrchní puntíkovaný díl, tmavě modrý na zavázání za krk. Kolik tipů plavek máte vy? Střídáte je často? 
Hezký tropický večer:). 
Today I have for you a few examples of photos as they can spend their free time on a balcony with a good ice cream, Elle, breakfast or dinner. Extremely hot days this summer to fully encourages.
The very aptly me to sit, to show you in what swimsuit this summer swimming. Love colors, so that all possible colors as one color and pattern, but to the lower, or upper parts could be combined. All tips are trade Gate, where you buy it for a few bucks and are very high quality and can be used for multiple seasons. The favorites are yellow with flowers, pink with ruffles, purple with polka dots, striped bottom portion, the top portion spotted, dark blue for tying behind the neck. How many swimsuits tips do you have? Turns oftenNice tropical evening :).





















1 komentář:

  1. Tomu říkám úžasná hostina na balkoně, musíme se domluvit a dojedu :o))) krásné plavky! Ty žluté jsou úchvatné!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře