úterý 10. září 2013

New in

Hezké odpoledne všem mým čtenářům. Omlouvám se, že jsem se pár dní neozývala, ale měla jsem toho hodně, jak v práci, tak doma. V pátek po práci jsem se stihla podívat po obchodech. Stále je možné najít letní slevy. Mne upoutal bílý svetřík do pasu s ozdobnými třpytkami v H&M, hodí se k šatům, k pouzdrové sukni, společenským kalhotám a možná i jeans. Dále jsem prošla New Yorker, kde byl tyrkysově modrý top s kapsami na prsou. Lze vzít například k leginám. Z Anglie jsem si dovezla béžovou diplomovou tašku, kterou jsem vám tady ještě neukázala, je akorát na pc, časopisy a papíry. Je značky Mattes. 
Mějte hezký večer:). 
Good afternoon to all my readers. I'm sorry that I did a couple of days but no sound, but I had a lot, both at work and at home. On Friday after work, I could look around the shops. You can still find summer discounts. I am attracted to white sweater waist with decorative glitter H & M, fits the dress, the sleeve skirt, trousers and social maybe even jeans. Then I went through the New Yorker, where he was turquoise blue top with pockets on the chest. It can take for example the leggings. From England I imported diploma beige bag, which I have not shown you here is just for pc, magazines and papers. It marks MattesHave a nice evening :).







6 komentářů:

  1. tyrkysový top je pekný, v new yorkeri vždy niečo ulovim aj ja.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi ten svetr, že je krátký. To budou hezké outfity. Diplomatka je také krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za pochvalu, budu se snažit co nejdříve nafotit nové outfity : )

      Vymazat
  3. I am attracted to white sweater waist with decorative glitter H & M -- mas zajimave sexualni preference...ale tak hlavne ze se nestydis to priznat :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Thank you, I´m your follower:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře