pondělí 28. října 2013

Varšava

Hezký večer všem. Dnes mám pro vás úpravu designu blogu, protože už delší dobu byl problém tady vkládat komentáře. Myslela jsem, že na to přijdu jak to přenastavit, ale bohužel se mi to nepodařilo. V Google Chrome vkládat šly, ale v Mozille, nebo přes mobil nešly. Pokud máte někdo lepší zkušenosti napište mi prosím do komentářů, ráda se přiučím. 

Tento prodloužený víkend jsem s manželem strávili ve Varšave u kamarádů, skvěle jsme si to užili, počasí přálo, město je nádherné a viděli jsme toho hodně. Jelikož máme plno fotek, dnes vám ukáži jen pár momentek. Dobrou noc:)!

Good evening to all. Today I have for you to edit design blog, because for a long time, the problem here insert comments. I thought I'll find out how to reset it, but unfortunately I could not. In Google Chrome files have gone, but in Mozilla, or cell phone did not go through. If you have someone better experience please let me know in the comments, likes přiučím.
This weekend I spent with her husband in Warsaw with my friends, well, we enjoyed it, the weather was nice, the city is beautiful and we saw a lot. Since we have a lot of photos, today I will show you a few snapshots. Good night :)!













 


9 komentářů:

Děkuji všem za komentáře