čtvrtek 5. června 2014

Volný den 

Někdy je fajn si během týdne dát den volna. Dnešek byl super s kladnou lékařskou prohlídkou, tak že mám velkou radost. Pak jsem se podívala na skvělý film Sex ve městě 2, vždy mě navnadí na nakupování a zlepší náladu. Jela nakoupit potraviny, udělala letní dezert a brouzdala po oblíbených stránkách a četla. 
Fajn den všem :)!
Sometimes it is nice to give during the week day off . Today was a super positive physical, so that I am very happy . Then I looked at the great film Sex and the City 2 , always entice me for shopping and improve mood. She went to buy food, did a summer dessert favorite browsed the site and read . Well all day :)!

Hrdinky filmu Sex ve městě 2Hrdinky filmu Sex ve městě 2Hrdinky filmu Sex ve městě 2Hrdinky filmu Sex ve městě 2Z filmu Sex ve městě 2Z filmu Sex ve městě 2Z filmu Sex ve městě 2Hrdinky filmu Sex ve městě 2Z filmu Sex ve městě 2Z filmu Sex ve městě 2











1 komentář:

  1. Jsem ráda, že výsledek byl dobrý. Je to super si udělat volný den a dopoledne třeba koukat na film zvlášť na Sex ve městě, já můžu i seriál. Někdy si k rotopedu pustím jeden díl :-)

    Měj se krásně! Moc děkuji za tvůj podporující komentář.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře