pondělí 11. srpna 2014

Letní šaty

Dlouho jsem sháněla lehké bavlněné šaty, které v teplém počasí na sobě nebudu prakticky cítit. Chtěla jsem typ, který můžu obléct jak na procházku, tak do města, nechtěla jsem ať někde škrtí, ale zároveň zdobí. Myslím, že se mi to povedlo minulý týden, kdy jsem na ně náhodou narazila v jednom obchodě, kde se převážně hrabe v krabicích, ale to mě na tom baví a vždy se mi podaří něco ulovit. Stály pouze 119 Kč. Bílá bavlna kombinovaná s květinovým potiskem a doplněno páskem, aby nebyly šaty tak volné. Jak se vám líbí? 
For a long time I was looking for a light cotton dress in warm weather I'm wearing practically smell . I 'm the type that I can wear as a walk in the city , I did not have someone strangles , but also decorate . I think I did it last week when I came across them in a store where mostly burrows in boxes, but that I like about it and I always manage to catch something . Cost only 119 CZK . White cotton combined with floral print and accompanied by a belt , not to dress so loose. How do you like it?








Šaty No name, náhrdelník H&M, boty F&F, brýle Chic live, hodinky Festina, pásek Terranova
Dresses No name, necklace H & M , shoes F & F glasses Chic live , Festina watches , belt Terranova
Jarní šaty
Jarní šaty
Jarní šaty
Jarní šaty

2 komentáře:

  1. No upřímě řečeno, tentokrát nic moc. Vypadají, jako by ti byly o 2 čísla větší a trochu mi připomínkají noční košili. Tento střih šatů není příliš lichotivý.

    OdpovědětVymazat
  2. Suhlasim, saty su velke a akoby "nafuknute".

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře