neděle 10. května 2015

Fotky rodiny

Dnes je Den matek a letos se tyká poprvé i mne, proto jsme se nechali před pár dny nafotit celá rodinka u velmi talentované fotografky Martiny Mazákové. Byli jsme moc spokojeni jejími nápady, focením v domácím prostředí, úžasnou atmosférou a pohodovým přístupem k nám i k malému. Může to být krásný dárek pro naše blízké. Také začínám tvořit foto album našeho syna. Pokud se vám její práce líbí, kontaktujte ji tady. Hezký večer všem! 
Today is Mother's Day , and this relates to me for the first time , so we left a few days ago to photograph the whole family with a very talented photographer Martina Mazáková . We were very satisfied with her ​​ideas , taking pictures in the domestic environment , an amazing atmosphere and a relaxed attitude to us and small . It can be a nice gift for our loved ones. Also starting to generate photo album of our son . If you like her work , please contact her here . Have a nice evening everyone!















1 komentář:

  1. Nádherný chlapeček! Musím říct, že ti to sluší jako nikdy. Jsi moc krásná! Myslím, že ti mateřství hodně svědčí a nemáš už žádné kruhy pod očima!

    Užívej si to! Hrozně rychle to uběhne, i když se to nyní třeba nezdá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře