neděle 19. února 2012

Termály a nákupy : ))
Zdravím všechny a předem bych chtěla všem poděkovat za komentáře, moc mě těší a ženou psát dál, děkuji. 
Včera jsme podnikli s přítelem po obědě cestu do polské Wisly do termálního koupaliště v jednou luxusním hotelu, kde je koupání přístupně veřejnosti. Najdete na www.golebiewski.pl/wisla, doporučuji, je to z Ostravy pouze hodina cesty po neplacené dálnici a vstup tam taky není závratně drahý. Krásně si tam člověk odpočine v 7 vířivkách, dvou bazénech, solné jeskyni, mnoha saunách a eukaliptové místnosti pro alergiky, je to vše v jedné ceně a ještě dostanete ručník. 
Pak jsme jeli do Bialko Biela do obchodního centra Sfera.K nahlédnutí na www.sfera.com.pl/, které je srovnatelné počtem obchodů s Palladiem, rozhodně ne s Vaňkovkou, mají to krásně udělané, jakoby jste šli ulicemi staré Prahy s krásnými lampami a cihlovými zdmi, je tam taky nádherná starobylá čokoládovna, toto vše je spojeno proskleným mostem nad hlavní cestou do druhé budovy taky s obchody. 
Pro tento výlet jsem si zvolila trochu sportovnější oblečení, aby se mi dobře cestovalo. Oblíbené tmavě modré jeans Roce Wear od Jay-Z z USA, mají zajímavost na zadních kapsách je jejich znak vyšitý červeně, vzhledem k práci jeansy nemůžu moc nosit, ani mi to nevadí, mám spíš elegantní styl, ale někdy na ně přijde čas, pak jsem si vzala hnědý rolák H&M s červeným tričkem Kenvelo a kabelkou Orsay. Dostala jsem tričko Mohito černé s pěknou ozdobou a růžový pásek, který jsem dlouho sháněla k té kabelce. 
Všem hezkou neděli...
Thermals and purchases:))
Greetings to all in advance I would like to thank everyone for the comments, I'm pleased to write on and a woman, thank you.
Yesterday we took lunch with a friend after a trip to the Polish Wisla to the thermal swimming pool in one luxury hotel, where bathing is open to the public. You can find www.golebiewski.pl / Wisla, I suggest that it is only from Ostrava hour tour of unpaid highway entrance and there's not breathtakingly expensive. Beautifully man rest in there at 7 výřivkách, two swimming pools, salt cave, many saunas and eukaliptové rooms for allergy sufferers, it's all in the same price and still get a towel.
Then we went to the White Bialka of the shopping center on www.sfera.com.pl/ Sfera.K insight, which is comparable with the number of shops Palladio, certainly not with Vaňkovka have done it beautifully, as if you went through the streets of old Prague with a beautiful lamps and brick walls, there is also a beautiful ancient chocolate, all this is linked to a glass bridge over the main road to the second building with shops, too.
For this trip I chose a little sportier clothes, so I am well traveled. Favorite dark blue jeans Year Wear by Jay-Z from the U.S., have interest on the back pockets of their character is embroidered in red, due to too much work I can not wear jeans or I do not mind, I have a rather elegant style, but sometimes it comes time for them, then I married a brown turtleneck sweater H&M with a red shirt and bag Kenvelo Orsay. I got a black shirt with Mohit nice decoration and pink tape that I was looking to the long purse.
All nice Sunday ...

Čepice vintage, bunda Gate, šála Kenvelo, rukavice Gant, kabelka Orsay, jeans Roca wear (Jay-Z USA), boty Stival  
Vintage hats, jacket Gate Kenvelo scarf, gloves Gant, Orsay handbag, jeans Roca Wear (Jay-Z U.S.) shoes Stival

Toto je obchod Mohito, kde je převážně skoro na všem ozdoba mašle, elegantní a krásné
This is Mohit shop, where almost all mostly decoration ribbons, elegant and beautiful


 zmiňované jeans a prsten Rossmann (mentioned ring jeans and Rossmann)
Nové tričko Mohito se zajímavým zdobením a pásek Croop
Mohit new shirt with interesting embellishments and belt Croop



5 komentářů:

  1. thank You! greetings from Poland! ;]

    http://simplelove-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná kabelka a moc pěkné nové tričko:)

    OdpovědětVymazat
  3. ty boty bych vzala a zahodila nekam daleko, strasny a delaj ti obri nohy

    a vyrivka? plavali tam vyri?

    OdpovědětVymazat
  4. Sto lidí, sto chutí i v kusů. Spíše, než ty boty, bych zahodila někam daleko tento komentář. Jsme lidi a děláme chyby, ale háčky a čárky na klávesnici nejsou? A malé písmeno za ukončenou větou? Kritikou bych první začala u sebe. Tričko je super. :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře