středa 30. května 2012

Filmové tipy v květnu
Dnes trochu netradičně ne o módě, ale chci vám představit dva filmy, na kterých jsme byli s přítelem během tohoto měsíce.
První je: Líbáš jako Ďábel, je to druhý díl Líbáš jako bůh, na to že to byl druhý díl, což je všude pověstné, že bývá horší, mě přišel naopak možná lepší, co se týká pobavení, sice dějově to trochu pokulhávalo, ale jinak jsme si to moc užili a hlavně se pobavili a byl to fajn relax, tak že doporučuji : ). Napovím, že se hrdinové přesunou do Maroka a na zbytek se koukněte. : )
Film tips in May
Today, not a bit unusual about fashion, but I want you to imagine two films where we were with a friend during this month.
The first is: Kiss Like the Devil, it's the second part of the Kiss as a god on it that it was the second part, which is famous everywhere, that is worse, I came to the contrary, perhaps better, in terms of entertainment, although prequel lagged a bit, but otherwise we can not really enjoy and most importantly fun and it was nice to relax, so I recommend that:). Hint that the characters move to Morocco and the rest of the look. :)

Líbáš jako ďábelLíbáš jako ďábel


Druhý je: StreetDance 2, je to taky pokračování stejnojmenné jedničky, ale tentokrát se hrdinové postarali o to, aby diváka zaujali hned od začátku, pojednává se o klukovi, který chce získat několik špičkových tanečníků z různých koutů světa a dát dohromady skupinu, kteří ovládají různé druhy tance, převážně R&B a Hip hop, hlavní hrdina se chce totiž přihlásit do prestižní soutěže a porazit rivala z dřívějška, potká se s kráskou, která ovládá salsu, tak že spojení těchto druhů tanců a samo i trochu romantické zápletky se mu podaří vyhrát a porazit i rivala i sám sebe. Doporučuji, kdo má rád hudební filmy plné tance, romantiky a skvělé hudby, užijete si to. 
The second is: StreetDance 2, it's also a continuation of the same ones, but this time the heroes take care of it that took the viewer from the outset, dealt with a guy who wants to get a few top dancers from around the world and put together a group who control different kinds of dances, mostly R & B and Hip hop, the main character wants is to log into the prestigious competition and beat the rival from the past, he meets with the beauty that dominates the salsa, so that the combination of these types of dances and does a little romantic plot he manages to win rival and even beat himself. I recommend who loves music movies full of dance, romance and great music, enjoy it.

StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D StreetDance 2 3D



3 komentáře:

  1. Na Líbáš jako dábel se rozhodně chystám až budu v Praze. Jsem si jistá, že se zase nasměju:-). Taneční filmy mi ale moc neříkaj...

    OdpovědětVymazat
  2. 100% byl lepší jak jednička, tak jsem se už dlouho nezasmála :o)

    OdpovědětVymazat
  3. I have`t seen the first one! Now I have to :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře