úterý 15. května 2012

NOVÁ
Ano, ano, ano, mám tady opět novou věc, tentokrát bych vám chtěla představit novou košili, je dle mého návrhu ušitá na míru. Je z hedvábného materiálu, velmi příjemného a chladivého, teď mě hodně chytla ozdoba - potažené knoflíky látkou a jako úžasný symbol elegance a jemnosti je obecně mašle, kterou miluji a snažím se teď hledat na všem a dokonce bude i na mé svatbě jako symbol. 
Jak se vám líbí košile? K tomu doplněné klasiky plátěné kalhoty, jemný šátek a sáčko. 
Hezký večer a úžasnou středu všem : )
NEW
Yes, yes, yes, I have a new thing again, this time I would like to introduce new shirt is in my design made ​​to measure. The silk material, very comfortable and cool, now I caught a lot of decoration - cloth-covered buttons and a great symbol of elegance and subtlety is generally bows, I love and now I try to look at everything and will even on my wedding as a symbol.
How do you like shirt? This together with classic linen trousers, soft scarf and bag.
Have a nice evening and a wonderful Wednesday to all:)





Sako Terranova, šátek Orsay, košile šitá, pásek Gate, kalhoty C&A, kabelka vintage, náramek dárek, hodinky Breitling
Terranova jacket, scarf Orsay, tailored shirts, belt Gate C & A trousers, vintage handbag, bracelet gift, Breitling watches

4 komentáře:

  1. Kate,
    překrásná košile, úchvatná! Je na ní vidět, že je to skutečně kvalitka šitá na míru! Závidím (ale v dobrým) ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná halenka. Znáš už ty mé kombinace. Já bych k tomu dala bílou nebo černou a zase bych nenašla příležitost ;-) Takto je to prima outfit na den.

    OdpovědětVymazat
  3. love the color blocking here, and with some pretty awesome colors. you have a great figure, and i enjoyed looking at your posts. new follower on google, kate. i'd love to visit again and connect with you. cheers from usa! :)
    xoxo
    jasmine
    AdamAlexMommy

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře