čtvrtek 17. května 2012

Zase zima : )
tak moji milí opět se nám vrátila zima a větrno, vůbec se nedá chodit na holé nohy a už vůbec ne v něčem lehčím a tenčím. Pro dnešek jsem si připravila pohodlný outfit založen na khaki barvě a tmavě modré, khaki mám moje oblíbené plátěné kalhoty, které se mi tady teď hodně opakuji, khaki bundy z H&M a tmavě modrého trička zdobeného na zádech zipem. Jak se vám líbí? 
Zítra mě čeká volno, kdy potřebuji zařídit pár věcí na svatbu a odpoledne SPA v Polsku. V sobotu výlet do Krakówa, tak se těšte na fotky venku. 
Hezky pátek všem a celý víkend pa 
Again, winter:)
so my dear, we again returned cold and windy, you can not even walk on bare feet and not at all in something lighter and thinner. For today I prepared a comfortable outfit based on the color khaki and dark blue, khaki I have my favorite linen pants, which I repeat here a lot now, khaki jacket from H & M and a dark blue T-shirts decorated with back zipper. How do you like?
Tomorrow I expect to leave when I need to arrange some things for the wedding and afternoon SPA in Poland. On Saturday, a trip to Krakow, so enjoy the photos outside.
Nice Friday and all weekend pa







Bunda H&M, tričko New Yorker, pásek Gate, kalhoty C&A, boty Baťa, kabelka Orsay, náramek Chorvatsko, gumička do vlasů KIK, korále od babičky 
H & M jacket, shirt New Yorker, belt Gate C & A trousers, boots Bata, Orsay handbag, bracelet Croatia, KIK rubber band in her hair, beads from grandma

3 komentáře:

  1. Mě to přijde docela nalehko, tenhle outfit. Já bych měla pár svetrů navrch:-). Jinak šťastné cestování (ah, lázně...) a těším se na polské fotky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné tričko a kabelka! Ale asi bych v tom včera zmrzla :)

    OdpovědětVymazat
  3. your top is so cute- love the colours! Have a great weekend darl

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře