úterý 19. listopadu 2013

FOTO

Konečně vám mohu ukázat překvapení, které jsem avizovala. Jsou to mé fotky, které mi dělala velmi talentovaná slečna, která je studentkou a fotografováním se jen baví, ale myslím, že výsledek dopadl nad očekávání dobře. Fotky jsou staré asi měsíc. Na toto fajn odpoledne jsem si oblékla tesilové kalhoty s proužkem, olivově zelenou Košili s hrubou šálou, modré kotníkové boty a prošívanou červenou bundu. Pokud se na její tvorbu chcete podívat, tak můžete tady. Jak se vám líbím? 
Finally, I can show you a surprise that I advised. These are my photos that I did with very talented lady. She is a student and is making photos for fun, but I think the result is better than expected. Photos are about a month old. On this fine afternoon I wore pants with stripe fabric, olive green shirt with a rough scarf, blue ankle boots and a red quilted jacket. If you want to see her work, so you can here. How do you like me?

































Bunda Anna Christine, šála H&M, kalhoty šité, košile New Yorker, boty Baťa, kabelka Reserved, brýle Elle
Anna Christine jacket, scarf H & M, tailored pants, shirts New Yorker, Bata shoes, handbag Reserved, glasses Elle

6 komentářů:

  1. Jsi krásná, Katuško!!! Krásné fotečky

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne fotky...slusi Ti to cim dal vic!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Nejkrásnější je ta čtvrtá od konce. Tam se krásně směješ!

    OdpovědětVymazat
  4. no... autorka jako obvykle sladěna jako do cirkusu...a sezení s podrážkami bot na lavečce - opravdu prudká elegance...
    slečna fotografka se ještě má co učit - většinou špatná kompozice, práce se světlem mizérie...no ale lepší, než Vaše obvyklé foto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s výše uvedeným názorem. Fotografka je opravdu velmi začínající, bohužel i bez talentu. Kompozice špatné (ale ty jsou zřejmě ovlivněny i názorem fotografovaného objektu, který většinou do toho vnáší své hlouposti). Rovněž sladěnost oděvu je minimální, proužek, proužek, kostka. Obvyklé pózy v sedě, ve stoje a s čtením. Tyto se, Katko, na tvém blogu opakují dokola. Nic nového.

      Vymazat
    2. Opět se přidám k vašim názorům. Nechápu, že pokud autorka focení plánovala, takto nevkusně se ,,nahastrošila". Opravdu jako do cirkusu. Červená bunda (o dvě velikosti větší) totálně pokazila celý model. Zde by se hodil spíše černý elegantní kabátek.

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře