úterý 11. března 2014

I lodičky přišly na řadu 

Jaro je v plném proudu a nutí mě čím dál víc shazovat vrstvy oblečení a nahrazovat je pár kousky. V sobotu jsem si vzala tygrované lodičky, ale věděla jsem, že jdu jen z auta na oslavu. V neděli jsme si je zkusila vzít taky a tentokrát jsem zkombinovala k nim i outfit na výlet. Dlouho jsem na sobě neměla kožešinovou vestu, pruhovaný svetr, červené skinny jeans a zmiňované tygrované lodičky. Bylo nádherně, tak že mi zima nebyla. Ovšem přes týden nosím stále šály i kabáty, přece jen ráno ještě teplo není. Jak se teď oblékáte vy? Už máte přeměněn šatník? 
Spring is in full swing and it makes me increasingly shedding layers of clothes and replace them with a few pieces. On Saturday I took Tiger boats, but I knew that I'm just out of his car to celebrate . On Sunday we tried to take them too, and this time I combine them and outfit for the trip. For a long time I wore a fur vest , striped sweater , red skinny jeans and mentioned Tiger boats. It was beautiful, and that I was not cold . However, the week still wearing scarves and coats , still morning yet the heat is not . How do you dress now ? Have you converted wardrobe ?









Vesta, šála a jeans H&M, svetr New Yorker, psaníčko Candy Rock USA, lodičky Baťa, brýle Christian Dior 
Vest , scarf and jeans H & M , New Yorker sweater , love letter Candy Rock USA , boating Bata , Christian Dior Sunglasses

2 komentáře:

Děkuji všem za komentáře