pondělí 19. května 2014

Na co se těším? 


Každý z nás se těší na teplé počasí, mám to stejně. Přiznám se, že letos ještě nemám vytáhlé žádné letní oblečení. Mám v plánu to napravit zítra. Tím, že se tady dlouho drželo škaredé počasí, tak jsem neměla pomyšlení něco měnit a skládat do krabic. 

Těším se na: sluníčko, pikniky, koupání, grilování, návštěvy na zahradě, holé nohy, lehké šaty, slamák, knihy, časopisy, večeře na balkoně, terasy restaurací, více volného času, dovolenou letos pouze v ČR, snad dobré zprávy u lékaře a nesmím zapomenout a na celou letní garderobu:). 
Tady je pár fotek fajn situací a momentů. Zdroj stylowi.pl 
Each of us enjoying the warm weather , I like it . I admit that this year I do not have any summer clothes in dressing room. I plan to do it tomorrow . By being here long ugly and bad weather , so I haven´t  energy to change it, and put into boxes.
I'm looking forward to: sun , picnics , swimming , barbecues , visits to the garden , bare legs , light dress , straw hat , books , magazines , dinner on the balcony , terraces, restaurants, more leisure time , holiday this year will be in the Czech Republic , perhaps the good news at the doctor and, of course , and the whole summer wardrobe :) .
Here are some photos of great moments and situations . Source stylowi.pl

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentáře