úterý 21. dubna 2015

Jaro přichází

Konečně se nám začíná venku oteplovat a my odkládáme kabáty. Minulý týden jsem jela k zubaři a měla jsem chuť se nastrojit, i když jsem nevěděla co mě u něho čeká. Oblékla jsem si pruhované šaty zeleno-černé ze Zary, které jsem koupila v zimě ve slevách za pouhé 200 Kč. K tomu jsem měla zelené vlněné sako do pasu, šálu a černé lesklé lodičky s otevřenou patou. Konečně se nemusíme tolik navlékat. 
Hezký večer!
Finally, we starts getting warm outside and we postpone taking coats. Last week I went to the dentist and I had a taste of the posh, although I did not know what me with him waiting. Dressed I get a striped dress greenish-black from Zary, which I bought in the winter in discounts for a mere 200 Czk. To do this, I had a green woolen jacket to the waist, a scarf and shiny black slingbacks. Finally, we do not have so much to ski. A nice evening!





Sako One Size, šaty Zara, šála H&M, silonky Gate, boty F&F, kabelka z Polska, brýle C&A
Jacket One Size Dress Zara, H & M scarf, tights Gate, F & F shoes, handbag from Poland, glasses C & A

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty ti moc sluší. :) Chci se zeptat ohledně toho článku z 20. dubna, jak tam máš ty fotky z nové cukrárny....Můžeš mi prosím říct, co to je za cukrárnu? Já jsem kavárenský povaleč a ráda navštěvuji nové kavárny a cukrárny. :)

    http://www.dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za pochvalu. Kavarna se jmenuje u Johanky z parku v Ostrave Hrabova, kousek u cyklostezky. Mej se fajn pa

      Vymazat
  3. mas velmi pekne silonky :) kde si kupovala? vyzeraju dost pohodlne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře