pátek 1. ledna 2016

Šťastný Nový rok 2016

Všem mým čtenářům, přátelům, známým a neznámým přeji všechno nejlepší do Nového roku 2016. Hlavně zdraví, bez kterého to nejde, lásku, upřímné přátelé, štěstí, pochopení, laskavost, pokoru a spokojenou rodinu. Já se o tohle vše snažím každý den a snad se mi to i daří, ale není to vůbec jednoduché. 
Pro mě rok 2015 byl zlomový, narodil se nám syn, tak že to od základu změnilo náš život s manželem a ještě stále si těžko zvykám na nedostatek času na sebe a ostatní, ale mít dítě je dar a hlavně štěstí a to ostatní musí počkat. 
Nafotila jsem vám dárky, které jsem dostala a že jich bylo opravdu hodně, asi jsem musela být hodná. Nejvíc jsem byla překvapená a potěšená ze tři věcí a to: větrovka, rukavice a šála vše od Armani Jeans od mého manžela - pusu. Zbytek uvidíte na fotkách. 
P.S. Přítelem života je smích přinášející kouzlo pocitu štěstí. Zdroj z knihy Přítelem života je radost - Přemysl Dvořáček.
P.S. 1. Vykročte pravou nohou do Nového roku 2016 :)!


To all my readers, friends, known and unknown, I wish all the best for the New Year 2016. Mainly health, without which it can not, love, sincere friends, happiness, understanding, kindness, humility and a happy family. I'm trying everything about this every day and hopefully I'm doing well, but it's not easy at all.
For me, 2015 was a breakthrough, born to us a son, so that it fundamentally changed our lives with her husband and still find it hard getting used to the lack of time for oneself and others, but having a child is a gift, and especially luck and everything else has to wait.
Shot I have gifts that I received and that there was really a lot, I guess I had to be good. I was most surprised and pleased by three things, namely: windbreaker, gloves and scarf everything from Armani Jeans from my husband - kiss. The rest you will see in the photos.
P.S. Life is a friend of laughter that brings the magic of happiness. Friend source from the book of life is a joy - Přemysl Dvořáček.
P.S. 1st Step out with the right foot in the New 2016 :)!

1

2

3

4


5

6






1. Krém Lavender luxury body cream, Wellness & Beauty - peeling, Home Frangrance - vůně do šatníku, CD vánočních koled, knihu Přítelem života je radost, klasický teploměr
Cream Lavender Luxury Body Cream, Wellness & Beauty - peeling, Home frangrance - the smell in the closet, a CD of Christmas carols, the book Friend life is joy, classical thermometer

2. Kniha Na co Alice zapomněla - Liane Moriarty, záložka, kosmetika Neutrogena - pleťové mléko, krém na ruce a pomáda na rty, poukázky do Sportisimo 
The book What Alice forgot - Liane Moriarty, bookmark, Neutrogena cosmetics - body lotion, hand cream and lip pomade, vouchers Sportisimo

3. Kosmetika Dove - sprchový gel, šampon, kondicionér - doporučuji účinný, deodorant a mýdlo  
Dove cosmetics - shower gel, shampoo, conditioner - suggest effective deodorant and soap

4. Parfémová voda Chloe signature a krém na ruce - této značce jsem věrná už několik let a stále ji nemám dost, každá vůně je tak čistě svěží a mýdlová
Chloe signature scent water and hand cream - I am loyal to the brand for several years and still not get enough of it, each scent is so fresh and pure soap

5. Armani jeans - větrovka se zlatým zapínáním a zdobením, lehký šátek a teplé rukavice s kožešinkou a typickým znakem 
Armani jeans - wind jacket with a gold clasp and decoration, light scarf and warm gloves with fur and hallmark

6. klasické zimní ponožky a mám i v čistě bordó variantě - děkuji 
Classic winter socks and got in purely bordeaux version - thank you

1 komentář:

  1. Moc pěkná a povedená fotoreportáž, měla jsi super Vánoce, já Ti přeji Všechno nejlepší do Nového roku a pokud máš, tak ať se Ti splní všechna předsevzetí!:))

    ***Nový rok, nové já***
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře