pátek 22. ledna 2016

Večeře

Co si obléct na narozeninovou večeři když se o ní dozvíte na poslední chvíli? Já to vyřešila jednoduše. Vzala jsem si své nové šaty ze slev v Zaře. Velmi pohodlné, oblíbené pruhy lichotící postavě a jsou v 3/4 délce. K tomu psaníčko, lodičky a kabát. 
V Zaře nakupuji velmi ráda, někdo ji odsuzuje, někdo ji má rád. Já si tam vždy najdu nadčasové kousky, ale neváhám si počkat na slevy, které se tam opravdu vyplatí i v dětské Zaře. O její pánské módě bych mohla napsat samostatný článek, manžel si v ní vyloženě libuje a to je tip co módu moc neřešil. 
Zpět k večeři, byla to má narozeninová večeře v restauraci Poseidon v Ostravě Porubě. Všem bydlícím okolo doporučujeme, skvělá obsluha, výborné jídlo a příjemné prostředí i s dítětem. 
Hezký večer všem:)!


What to wear to a birthday dinner when they learn about it at the last moment? I solved it easily. I took my new dress from reductions in Zara. Very comfortable, favorite streaks, flatters the figure and are 3/4 length. This love letter, boating and coat.
The Zara I buy very glad she condemns someone, somebody likes it. I get there I always find timeless pieces, but do not hesitate to wait for the discounts, which are there really pays off in the children's glow. Its men's fashion I could write a separate article, the husband downright revels in it and that's what fashion tip did not deal too.
Back for dinner, it was my birthday dinner at the restaurant Poseidon in Ostrava Poruba. We recommend everyone residing around, great service, excellent food and pleasant surroundings and the baby. 
Have a nice evening everyone :)!












6 komentářů:

  1. Malej je krasnej! To uz tak uteklo. Vsechno nejlepsi! Tebe sleduji uz skoro ctyri roky!

    OdpovědětVymazat
  2. Takové šaty si může obléknout jen někdo se skvělou postavou a to Ty máš. Sluší Ti, já miluju pruhy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vždyť na těch fotkách neni nic vidět :-D Když už neumíte fotit ve zhoršených světelných podmínkách, tak se prostě nedělejte. Na první fotce dominuje barevný dětský bryndák, to asi taky není úplně fashion. Fotky jsou rozmazané, bez jakékoliv kompozice, ani to jídlo nevypadá pěkně. Dítě na fashion blog taky nepatří, určitě ne v takové podobě, jak ho tu prezentujete vy.
    No, a k angličtině by se dal sepsat elaborát. Paní, vy máte dojem, že tento zcela provinční, nijak dobrý, neoriginální blog s ošklivými fotkami bude sledovat nějaký cizinec? A pokud si skutečně tak věříte, nebylo by lepší chodit na nějaký jazykový kurz? Tohle nedává sebemenší smysl. Úplně teda miluju tohle: "The Zara I buy very glad she condemns someone". To je prostě boží. Zkusíte to taky někdy do toho translátoru zadat i zpětně?

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší vám to :) Sleduj mne také na : www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře