pátek 28. prosince 2012

Sobí leginy

Hezký páteční večer, tentokrát vám ukáži fotky, které jsou starší, ještě byl všude sníh. Byli jsme tehdy na nákupech v Nové Karolině v Ostravě a tak nás napadlo udělat venku pár snímků. Měla jsem na sobě sobí leginy, které jste už na mě mohli vidět u pečení perníčků doma, jsou oteplené a teď moje nejoblíbenější a úžasně pohodlné, k nim kožíšek z Takka, kozačky jako kocour v botách, hrubý svetr a bílou čepici. Kéž by napadl zase sníh a bylo krásně bílo a všude čisto. 
Už vás taky pohltili slevy? Musím říct, že ani já nejsem pozadu a neodolala jsem a šla se kouknout, ale nic mě kupodivu nenadchlo a spíš mě odradilo množství lidí a uměle vytvořené slevy a uměle snížené, tak zatím uvidím, jestli se mi něco podaří ulovit.
Dále vám chci představit skvělou sýrárnu v centru Ostravy, jejích webovky najdete tady, mají skvělou nabídku sýrů a uzenin, momentálně na jejich sýrech ujíždím:).
Užijte si krásný víkend a napište mi ještě do komentářů jaké jsou vaše vánoční dárky, jsem zvědavá!
Have a nice Friday night, this time I will show you photos that are older, more snow was everywhere. We'd been shopping in New Karolina in Ostrava and so we came out to do a few shots. I was wearing reindeer leggings, you have to be able to see me at home baking gingerbread, are warmed and now my favorite and amazingly comfortable to them fur from Takka, boots like a cat in boots, rough sweater and white cap. I wish the snow would attack again and it was beautifully white and clean everywhere.
He also devoured your discounts? I must say that I am not far behind and I could not resist and went to look, but nothing impressed me strangely and rather put me off many people and artificial discounts and artificially reduced, so we'll see if I can catch anything.
Furthermore, we want to introduce a great cheese factory in the city center, its Browser game can be found here, have a great range of cheeses, currently on their cheeses I drive :).
Enjoy the beautiful weekend, and write your comments more Christmas presents, I'm curious!

p1010632.jpg
           Sýrárna v OStravě/Cheese factory in Ostrava




Kožich Takko, svetr Gate, leginy a šála vintage, kozačky Baťa, rukavice Terranova, čepice Brekka, kabelka Orsay
Takko coat, sweater Gate, leggings and scarf vintage, boots Bata, Terranova gloves, caps Brekka, handbag Orsay

6 komentářů:

Děkuji všem za komentáře