pátek 5. dubna 2013

Fialovo-šedá

Mám tady kombinaci barev, která může být pro někoho neobvyklá, ale mě se zalíbila a v obměnách ji používám velmi často. Konkrétně mám na sobě můj první svetr z H&M, o té doby se stal tento obchod jeden z mých oblíbených a mám z něj několik desítek dalších kousků. K tomu fialovou šitou sukni, která je jiná díky přednímu skladu, spona pásku, která spojuje dva díly a ve švech jsou kapsy. Je velmi teplá a pohodlná. Dále teplé punčocháče s drobným copánkovým vzorem kupované ve slevě. Opět mi chybí ukázání bot, někdo mi to vytkne, jinému to nevadí, tak že se nebojím co bude v komentářích:). Mějte hezký pohodový víkend:)!
I have a combination of colors, which can be unusual for someone, but I liked the variations and use it very often. Specifically, I'm wearing my first sweater from H & M, by the time this deal became one of my favorites and I have a few dozen other pieces. This purple sewn skirt that is different due to the front warehouse, buckle strap that connects the two parts of the seams and pockets are. It is very warm and comfortable. In addition, warm tights with small copánkovým pattern purchased on sale. Again, I miss showing shoes, someone admonishes me, to another it does not matter, so that is not afraid of what will be in the comments :). Have a nice relaxing weekend :)!





Kabát, svetr a tričko H&M, sukně šitá, punčocháče F&F, šála a baret Terranova, kabelka No Name, náramek Mohito
Coat, sweater and shirt H & M, skirt sewn, F & F tights, scarf and beret Terranova, No Name purse, bracelet Mohito

4 komentáře:

  1. Ty fakt nechapes princip modniho blogu? Modni blog neni o tom, ze se postavis ke zdi v obyvaku a nechas se vyblejsknou, protoze cely internet umira touhou videt konkretni kusy obleceni, co mas na sobe. Modni blog ma prezentovat cely outfit a ten je bez bot holt neuplny a vetsinou uplne zabity. Nedovedu si predstavit, ze by se DOBRE ceske bloggerky jao pavlina jagrova, czech chicks, sabina, beata a dalsi vyfotily bez bot, to je proste nemyslitelne. Taky jsou jejich blogy kvalitou nekde trochu jinde, ze...Mozna by ses na jejich blogy mohla pro inspiraci podivat, mohlo by ti to pomoct. V blogosvete uz nejsi zadny novacek, takze te nikdo setrit nebude a to co obden postujes je slabota a 90 procent tvych fanousku jsou jen dalsi followeru chtivi bloggeri. Na druhou stranu, pokud tobe to staci....

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. A to mi ne. Vypada jak Marena z Ostravy.

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře