pondělí 14. ledna 2013

Narozeniny

Je to tady, zase jsem o rok starší, každý rok si říkám, že to nebudu řešit, ale pokaždé mě zaskočí, jak ten čas šíleně letí. Mít narozeniny v lednu má výhody, ale i nevýhody. Do výhod se dá počítat to, že vám jakoby pokračují vánoce a co jste nedostali na vánoce, skoro určitě dostane na narozeniny, nebo si můžete něco vymyslet, co by jste si ještě přáli. A nevýhody? To, že většinou je rodina přejedená sladkostí z vánoc, tak se oželí dort, ale někdy si na něm vyloženě lpím a takový ovocný dort s piškotovým korpusem můžu kdykoliv a ani nemusím mít narozeniny:). Výborným obědem taky nepohrdnu. 
Tady mám pár fotek zásadních dárků, za nejvíc nej považuji od manžela náramek od Tommyho Hilfigera, od ostatních zlatý šál, náušnice a náramek od kolegyň, vlasovou kůru a zbytek praktických dárků od ostatních. Mějte hezký večer:).
It's here, again I'm a year older, every year I tell myself that I will not deal with, but always takes me by surprise, crazy how time flies. Having a birthday in January has advantages and disadvantages. Do the benefits you can count that if you go on Christmas and what you get for Christmas, almost certainly gets a birthday or you can invent something, what would you have liked. A disadvantage? The fact that most of the family is overeating sweets from Christmas, so go for the cake, but sometimes downright I cling to him and such a fruit cake made with cake corpus whenever I can and not have to have a birthday :). He enjoys a great lunch too.
Here's some photos of major gifts, as most consider the most from her husband Bracelet by Tommy Hilfiger, the other gold scarves, earrings and bracelet from colleagues and the rest of the hair cortex practical gifts from others. Have a nice evening :).







13 komentářů:

  1. tak všetko najlepšie. krásne darčeky!!!

    OdpovědětVymazat
  2. I Love TH and pizza;-)
    Would you like to follow each other?
    xoxo Ewa

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší, hlavně zdraví! Krásné dárky a u mne vítězí šál.

    OdpovědětVymazat
  4. hey girl looks like u had a nicetime!! very nice gifts!thanks for follow...folowed u back sweetie!
    New post abt my new LV bag is up! :D
    CHICNOVA JEWELRY GIVEAWAY - 3 lucky winners to be chosen on my blog.
    www.fashionistaera.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší!! Máš moc pěkné dárky! :)).

    OdpovědětVymazat
  6. Připojuji se ke gratulantům a přeji vše nej :-) !

    OdpovědětVymazat
  7. Opožděně přeji všechno nejlepší! Doufám, že sis svůj den pořádně užila.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře