neděle 1. dubna 2012

Vrátila se zima : )
Zdravím všechny po celém deštivém víkendu. Především bych chtěla poděkovat za všechny komentáře a hlavně u minulého článku mě moc potěšilo, že bylo poprvé komentujících 10!!!! Děkuji všem, opravdu si toho vážím a žene mě to psát dál.
Celý víkend jsem byla oblečena především tepleji, protože stále doléčuji nemoc, měla jsem opět můj teď hodně oblíbený baloňák, kožené kozačky, hnědé legíny, modrou košili, vypadá spíš jako jeansová a na na tom kosočtvercový svetr, celý outfit je myšlen jako trochu venkovský styl, ale ozvláštněn modrou kabelkou se zlatým řetízkem jako prvek trochu honosnější. 
Jak se vám to líbí? Jaký jste měli víkend? 
Hezký začátek týdne : )
She returned to winter:)
Hi all throughout the rainy weekend. First of all I would like to thank you for all the comments, and especially in the last article I'm very pleased to have been commenting for the first time 10!! Thank you all, I really appreciate it and it drives me to write on.
The whole weekend I was dressed warmer mainly because more doléčuji illness, I was again very popular now my raincoat, leather boots, brown leggings, a blue shirt and jeans looks more like a diamond on the sweater, the whole outfit is meant as a little country style but with beautiful blue bag with a gold chain as an element a little more imposing.
How do you like it? What you've had a weekend?
Nice start of the week:)








Kabát Top Secret, šála Levné knihy, svetr Benetton, košile Kenvelo, legíny Gate, kozačky Mandarino, kabelka Orsay, hodinky Tissot, náušnice vintage, prsten z Kanárských ostrovů
Top Secret coat, scarf Cheap books, Benetton sweater, shirt Kenvelo, Gate leggings, boots Mandarino, handbag Orsay, Tissot watches, vintage earrings, a ring from the Canary Islands

6 komentářů:

  1. Zase ti to moc sluší:) Ta kabelka je krásná...

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi outfit. Béžová s modrá je vždy tak příjemná. Kosočtverce na svetru nikdy nezklamou. Jen se musím přiznat, že mi na tobě chybí make-up nebo je to tím, že nemáš brýle? Zvýraznila bych oči a trochu kontury obličeje i tvářenku. Potřebuješ trošku rozzářit pod očima, ale ony někdy ty fotky hrozně zkreslují. Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi libi tahle barevna kombinace.
    Kabelka na retizku je krasna.
    Rikala jsem si,ze mi dnes prijdes nejaka jina...aha...slusi Ti to moc bez bryli.

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  4. your blue bag is superb! Love it, it goes with everything!
    xx

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že máme stejné kozačky:-)
    Tak krásné modré psaníčko, o tom si můžu jen nechat zdát...:-/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře