pátek 8. února 2013

Šedá

Dobré ranko moji milí čtenáři a čtenářky:). Asi se divíte, že píšu tak brzo a ještě ve všední den, ano mám dovolenou a chystám se ji patřičně užít, hned jak dopíšu tento článek a okomentuji mé oblíbené blogy, tak chci jít ven se psem a pořádně si užít dnešní slunečný den:). 
Dnes mám pro vás šedou kombinaci s černou, moc často ji nenosím, ale líbí se mi a přijde mi chic, ale někdy možná až moc ponurá. Mám šedou košili s výrazným detailem bílým límcem a bílými manžetami, lze nosit i s manžetovými knoflíčky, k tomu  šedou vestu, která je super dlouhá a mám ji z loňských slev v Reserved a je s obrázkem psa, sice velké obrázky nemusím, ale u této varianty mi to přišlo milé. Dále k tomu černé tužkové kalhoty, které mám i v bílé a jsou mou stálicí v šatníku do práce i na ostatní akce. Kabát je šitý, už se tady taky několikrát ukázal a je navržen mnou a ušitý mamkou, volány jsou odjímatelné, jsou jen na patentky. Vše doplněné perlami. Mějte krásný den i víkend:).
Good morning my dear readers and readers :). Perhaps you wonder that I write so soon, and even on weekdays, holidays and yes I'm going to enjoy it properly, just as letter this article and comment on my favorite blogs, so I want to go out with the dog and get to enjoy a sunny day today :) .
Today I have for you a combination of gray with black, do not wear it very often, but I like it and I find it chic, but sometimes maybe too grim. I have a gray shirt with distinctive detail of white collar and white cuffs can be worn with cufflinks, the gray vest that is super long and I got it from last year's reductions in the Reserved and with a picture of a dog, does not have great pictures, but this variant I thought it was nice. In addition, the black pencil pants that I have in white and are a fixture in my wardrobe to work on other events. Coat is sewn, already here so many times pointed and designed and sewed my mom, ruffles are removable, they are just snaps. All complemented by pearls. Have a great day and weekend :).







Kabát šitý, košile Gant, vesta Reserved, brož vintage, kalhoty Terranova, kozačky Baťa, kabelka vintage 
Coat sewn, Gant shirts, vest Reserved, vintage brooch, Terranova pants, boots Bata, vintage handbag

12 komentářů:

  1. Odkdy fake = vintage?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kabelka není fake, ale koupená na blešáku, proto vintage a neboj poznám LV:), děkuji za komentář

      Vymazat
  2. Ja šedú a čiernu nosím často, sú to pre mňa univerzálne farby.
    Inak aj ja mám dnes voľno z práce,tak si ho užívam.

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký outfit. Nádherný kabát! Vesta je moc vtipná. Sluší ti.to.

    OdpovědětVymazat
  4. svetr je moc pekny, ale ta kabelka neni vintage, ale proste fake, navic dost zjevny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ano už v předešlém komentáři jsem psala, že kabelka není fake, ale koupená na blešáku, proto pro mě vintage a LV poznám. :)

      Vymazat

Děkuji všem za komentáře