neděle 28. dubna 2013

ebay

Možná jsem jediná, která ještě nevyzkoušela nakupovaní přes ebay. Asi jsem stará škola, nebo moc konzervativní, ale těmto nákupům moc nedůvěřuji. Co se týká nakupování oblečení, bot a kabelek jsem velmi obezřetná a ráda si vše vyzkouším v obchodě. I já jsem podlehla, nejprve vyzkoušel objednání oblečení přes ebay manžel, má rád značku Ralph Loren US POLO, vše objednáno z USA a došly kvalitní trička a bundy. Já vyzkoušela objednání jedné mé vysněné kabelky přes ebay, ale z Anglie. Přišla sice kabelka mých představ, která je tvarově podobná na jeden typ ze Zary, která se mi zdála loni velmi drahá, tento typ je in i letos, zkusila jsem tedy levnější objednat přes net, ale nemohu říct, že bych byla úplně spokojená. Měkká koženka mě trochu zklamala, ale nosit ji určitě budu. Závěrem, nevím, jestli si ještě někdy odhodlám něco objednat. Jak se vám líbí? 
Maybe I'm the only one who had not yet tested shopping through ebay. I guess I'm old school, or too conservative, but these purchases much distrust. As for shopping for clothes, shoes and handbags, I am very cautious and I like to try everything in the store. I, too, succumbed, first tried ordering clothes on ebay husband loves the brand U.S. Polo Ralph Loren, all ordered from the USA and ran quality shirts and jackets. I tried ordering one of my dream handbag through ebay, but from England. Although the handbag came to my ideas, which is dimensionally similar to the one type of Zary, which seemed to me to last very expensive, this type is in this year, I tried therefore cheaper to order through the net, but I can not say I was completely satisfied. Soft leatherette me a little disappointed, but I'll definitely wear it. Finally, I do not know if you ever Resolve to order something. How do you like it?




Objednána toto, s kapsou na přenášení věcí do jiné kabelky, podívat se můžete tadyOrdered this with a pocket for carrying things to another bag, you can see here.

Byly i v různých barevných kombinacích/They were also in different color combinations:
Ladies Celebrity Vintage PU Leather Hobo Shoulder Tote Retro Handbag large BagLadies Celebrity Vintage PU Leather Hobo Shoulder Tote Retro Handbag large BagVintage PU Leather Hobo Ladies Celebrity Shoulder Tote Retro Handbag large Bag NEW Women Vogue Celebrity Plaited Bucket Shopper Totes Shoulder Weekend Hobo BagLadies Celebrity Plaited PU Bucket Shopper Vintage Tote Hobo Shoulder Hand BagPURPLE RED BLACK BEIGE LYDC Faux Leather Bucket Shoulder Bag Tote Shopper #545Womens Large Celebrity Designer Leather Style Satchel Tote Shopper Bag HandbagWomens Large Celebrity Designer Leather Style Satchel Tote Shopper Bag Handbag

Inspirace ze Zary a Lindex/ Inspiration from Zara and Lindex:
MINI LEATHER TOTE BAGMINI LEATHER TOTE BAGBRAIDED SHOPPERCUT WORK TOTE BAG

6 komentářů:

  1. Kabelka je krasna. Ja som si tiez veru nikdy nic cez ebay este neobjednala. Kolkokrat i v obchode mi nieco v mojom cisle nie je dobre, pretoze to ma iny strih. Ale kabelky sa cez net nebojim objednavat.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká kabelka, ale naprosto chápu, že to někdy není úplně, jak by jsi si přála.

    OdpovědětVymazat
  3. Clanek hroznej, je to, jakoby ho psal nekdo po mrtvici, ale kabelka je super, opravdu moc pekna. Ale fakt, precti si nekdy co pises ( pokud tedy tento blog neni joyceovsky experiment s volnym proudem vedomi, pak by to bylo v poradku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že tento blog není joyceovský experiment... :D
      Vědomí je v tomto případě sešněrováno a jednostranně omezeno.

      Vymazat
  4. taky jsem si ji objednala z ebaye,v přepočtu za necelé 400 a KATASTROFA,vědět to,tak jdu raděj k vietnamcům nebo do slev - za tu cenu.za tašku bych víc než 1000 nedala-a to ta z zary stojí i daleko víc.ve výprodeji se dají krásně sehnat tašky i kolem 300,ale já jsem chtěla tuhle a bohužel vypadá dost lacině,koženka se mačká,cvočky na bocích na držení pásu přes rameno vypadávají už když se na ně jen podívám,takže pro tento učel je uplně nepoužitelná,hned při prvním nošení se začly lehce trhat uši,takže ji nemůžu nosit ani do školy(sešity,svačina, notebook)...takže za mě NEDOPORUČUJI z ebaye, nikdy!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře