pátek 12. dubna 2013

Pletené šaty

Hezký páteční večer všem, vypadá to, že se opravdu počasí umoudřilo a bude jaro, aspoň podle předpovědi počasí, už se moc těším! Stále ještě nosím šálu i kabáty a jen pozvolna budu pomalu měnit šatník za jarní, už se nemůžu dočkat baloňáků a balerín. 
Dnes jsem se nechala nafotit v menším parčíku v tmavě modrém šitém kabátu, vzorované punčocháče, semišové kotníkové boty s kamínky, mám mé nové pletené šedé šaty, které jsem vám ukazovala v posledních nákupech, je na nich efektní slza na zádech s perlou, pod tím jsem měla bílo-modrou košili s bílým límečkem a manžetami. Vše doplněno drdolem. Mějte krásný víkend:).
Have a nice Friday evening everyone, it seems that the weather got better and really be spring, at least according to the weather forecast, I'm looking forward to! I still wear a scarf and coat and slowly slowly I changed wardrobe for spring, I can not wait raincoat and ballerinas.
Today I had to shoot in a small park in a dark blue coat networks, patterned tights, suede ankle boots with stones, I got my new gray knit dress that I showed you in the last purchases on them fancy tear on back with pearl, under the I had a white and blue shirt with white collar and cuffs. All completed bun. Have a great weekend :).











Kabát šitý, šála New Yorker, šaty H&M, košile Zara, pásek a kabelka No name, punčocháče Gate, boty Baťa
Tailored coat, scarf New Yorker, H & M dress, Zara shirt, belt and handbag No name, Gate tights, shoes Bata

14 komentářů:

  1. Cute outfit ! Love the blue touch of accessories

    «New Post on my Blog»
    www.stylista0fashionista.blogspot.com
    X♡
    Nada

    OdpovědětVymazat
  2. krasne...je ta kosile v nejakem samosttnem postu, kde by byl lepe videt? Moc me zaujala...dekuju! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za pochvalu, košile jde líp vidět tady: http://katefashionstyle.blogspot.cz/2012/02/dnes-jsem-toho-mela-zase-trochu-vice-v.html, hezký den

      Vymazat
  3. Musim rict, ze sis z tech negativnich komentaru neco vzala, konecne post, nad kterym jsem nezavrtela hlavou.

    OdpovědětVymazat
  4. krasny elegantni outfit!kocka
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře