čtvrtek 9. května 2013

Fajn den

Dnes jsem měla volno, tak jsem si udělala hezký den. Nejprve jsem si zajela na skútru do města (musím se vám vyfotit i v helmě):), prošla obchody, potkala pár známých a zašla neplánovaně na chutný oběd s kámoškou. Tomu říkám povedený den : ).
Koupila jsem si květované turecké kalhoty fialovo-zeleno-modré a meruňkovou blůzu, která je sice na vrchním díle silonová, ale pod tím je všité bavlněné tílko. Upoutala mně zlata ozdoba u krku s nápisem Fashion. Obě nové věci jsou koupené u našich vietnamských  obchodníků. Už se moc těším, jak je budu nově kombinovat. 
Zítra mě čeká kadeřník, drže mi palce a mějte hezký pátek:).
Today I had the day off, so I made a nice day. First I drove the scooter into the city (I will take a picture in his helmet) :), went shopping, met some friends and went unexpectedly for a tasty lunch with a friend. I call it hilarious day:).
I bought a flowered Turkish pants purple-green-blue and apricot blouse that, while the upper part nylon, but underneath it is sewn cotton undershirt. It has brought me gold ornament at the neck with the inscription Fashion. Both new things are purchased at our Vietnamese traders. I'm looking forward to is building a new combined. Tomorrow I expect hairdresser, holding me luck and have a nice Friday :).





9 komentářů:

  1. such great items! would love to see it in an outfit post.....
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. That coral blouse is gorgeous!!!
    kisses pretty!

    OdpovědětVymazat
  3. Na fotku i s helmou se budu moc těšit! Jinak oba kousky vypadají skvěle, až mě překvapil jejich zdroj.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ano výhledově určitě pořídím fotky jak na skútru, tak i v helmě. Jsem ráda za tyto kousky, protože chci ukázat, že nezáleží na ceně a zdroji, ale i tak to může vypadat chic:).

      Vymazat
  4. Nakupuje u Vietnamcu a jeste se nazyva bloggerkou. Svet se zblaznil, drzte se.

    OdpovědětVymazat
  5. thank you, I´m your follower:).

    OdpovědětVymazat
  6. Lovely outfit. Following you too (#88).

    Louisa
    http://lapassionvoutee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře