neděle 3. srpna 2014

Praha

Je tomu asi dva týdny, co jsme navštívili na jeden den Prahu. Uchvátí mě v jakémkoliv ročním období, vždy je kde zajít, projít jiné uličky, než každý zná. Má své kouzlo, které u mě jen tak neopadne. My prošli, Václavské náměstí, Staroměstské, Pařížskou, pobřeží Vltavy. Našli jsme krásnou restauraci s terasou Lávka, kde jsme měli výhled na druhou stranu Karlova Mostu a hrad, zpět jsme šli bočními uličkami na Václavské náměstí a odpočinuli si v nedaleké Františkánské zahradě. Úžasný den:).
Two weeks ago we visited Prague for a day . City take me any time of the year, always is opurtunity to go , for example through another alley , than everyone knows . It has its own charm , which for me just subsided . We went through Wenceslas Square, Old Town , Paris street , Vltava coast. We found a lovely restaurant with a terrace Lávka , where we had a view on the other side of the Charles Bridge and the castle , on the back journey we  went to the Wenceslas Square and we got rest in the nearby Franciscan Garden. An amazing day :) .
















2 komentáře:

  1. Parádní výletní outfit! Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  2. To tricko ti je male. A znovu musim napisat, ze nie je vsetko o zladeni farieb. Do tychto topanok nepatria biele ponozky.
    Kabelka sa k outfitu vobec nehodi. Je tazkopadna. Je pekna, ale pacila by sa mi k jesennemu polodlhemu kabatu v bielej alebo tmavosivej farbe.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře