čtvrtek 27. listopadu 2014

Večírek

Jak se obléct na pracovní večírek, když jste v 8 měsíci těhotenství? No, není to lehký úkol, ale nakonec jsem si poradila. Jelikož jsem nechtěla pořizovat žádné těhotenské oblečení, tak jsem musela čerpat ze skříně. Všechny sukně mám většinou bederní, tak rázem jdou posunout na břicho a máte hotovo, jen se trochu zkrátí. Nahoru jsem chtěla nějakou halenku, která bude trochu delší, aby mi nebylo vidět, že nemám úplně zapnutý zip na sukně. Skvělý typ je mít na halence volán v oblasti břicha. Doplnila jsem to kožešinovou vestou a chlupatým kabátkem. Pro oživení celého outfitu  jsem si vzala tygrované lodičky. Hezký den všem :)
 How to dress for the working party when you're 8 months pregnant ? Well , it's not an easy task , but I can deal . Since I did not want to make any maternity clothes, so I had to draw from the chassis. All I mostly hipster skirt and suddenly go belly move on and you're done , just a little shorter. Top I wanted a blouse that will be a little longer , so I did not see that I do not completely patches zip on the skirt. Great type is called a blouse in the abdomen. I finished it a hairy fur vest jacket . To revive the whole outfit , I took Tiger boats . Have a nice day everyone :)








Kabát New Yorker, vesta H&M, halenka šitá, sukně Reserved, silonky F&F, boty Baťa, náramek Lindex
New Yorker coat , vest H & M blouse sewn skirt Reserved , tights F & F , Bata shoes , bracelet Lindex

3 komentáře:

  1. Krásný outfit. Jen mi tam chybí líčení, ale chápu, že nyní na to nemusíš mít náladu.

    OdpovědětVymazat
  2. No ja by som to vyriešila šatami. Aktuálne som v 5. mesiaci a v šatách sa cítim najlepšie a myslím, že to tak bude aj v ďalších mesiacoch :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná jsi, nádherně zvolený outfit. Jsi krásná maminka :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře