čtvrtek 11. června 2015

Úpletové šaty

Fotky, které vám chci ukázat mám už nafocené nějakou dobu, to ještě bylo chladnější počasí. Stále jsem neměla dostatek času se k nim dostat a ukázat vám je. 
Bordó úpletové šaty jsem si koupila v zimě ve slevách v Zaře. Je to příjemný přiléhavý materiál, který lichotí postavě a dobře se v nich cítíte. Navíc délka těsně pod kolena je stále trendy. K nim jsem si vzala sáčko s 3/4 rukávy z USA, béžovou kabelku s lodičkami. Foceno v nákupním centru v jeho podzemních garážích. Hezký večer!
The photos that I want to show I have been photographing for some time , it was still colder weather. I still did not have enough time to get to them and show them to you .
Burgundy knit dress I bought in winter discounts in Zara . It's a nice -fitting material that flatters the figure and well in them feel. Additionally, the length just below the knee is still trendy . To them I took a jacket with 3/4 sleeves from the US , beige handbag boating . Photographed in a shopping center in the underground garage . Good evening! 




Sako Carole Little, šaty Zara, kabelka No name, boty F&F, náhrdelník Chloe, náramek Gate, hodinky Tissot
Carole Little jacket, dress Zara, No name handbag, shoes F & F, Chloe necklace, bracelet Gate, Tissot watches

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentáře