pondělí 7. ledna 2013

Kosočtvercový svetr

Mám tady pár ukázek kosočtvercového svetru, který ráda nosím, protože je to venkovský styl s golfem a Anglii dohromady. Tyto fotky vznikly minulý víkend v nákupním centru, tak že opět nic moc osvětlené prostředí, ale snad vám to nebude vadit a i tak mi budete moct napsat názory do komentářů a mimochodem, ty minulé mě moc potěšily. Celý outfit je kombinován s černými slim kalhotami, modrá košile, šitý vlněný kabátek a podpatky. 
Co by jste řekli tomu tady zahrnout občas i pánskou módu? Celkem ji na ostatních blogech postrádám. 
Mějte hezký večer:).
I've got a few samples diamond sweater that I wear like because it is country style with golf and England together. These photos were created this past weekend at the mall, so that once again nothing much lit environment, but perhaps you do not mind, and even then I'll be able to write opinions in the comments and by the way, you did last me very happy. The whole outfit is combined with slim black pants, white shirts, tailored woolen jacket and heels.
What would you have said here include the occasional men's fashion? In total it on other blogs miss.
Have a nice evening :).









Kabátek šitý, šála Gate, svetr Benetton, košile Ann Christine, kalhoty Terranova, boty Baťa, kabelka a pásek vintage, hodinky Tommy Hilfiger, perly dárek, náramek dárek
Tailored jacket, scarf Gate, Benetton sweater, shirt Ann Christine, Terranova Pants, Bata shoes, handbag and belt vintage, Tommy Hilfiger watches, pearls gift bracelet gift
Kostky, tvíd i vlna patří neodmyslitelně k dědictví britského království a...Kachní sezona: Svetry s obrázky zvířat jsou hitem. Často jsou velkých rozměrů,...Grafické hody: Malé vzory snesou mnohem větší rozmanitost než ty velké, a proto...Babiččin úplet: Velký pletený svetr jako od babičky je přesně ten kus, který...Pozornost na boty: Doby, kdy kratší kalhoty vyvolávaly dojem, že čekáte velkou...Zářivé kombinace: Pončo můžete vrstvit i na koženou bundu nebo ho použijte jako...Kostkované hry: K dandy looku, tedy používání pánských prvků v ženské módě,...Teplo bez kabátu: Zkuste nosit velký svetr místo kabátu. Pravá stoprocentní...
Dunlop Argyle V Neck Sweater LadiesDunlop Dámský Svetr S V Výstřihem Argyle - Bílá“In this image: Dress (1024V2233); Hat (6GPZD4143). Fall/Winter 2012 United Colors of Benetton woman collection.”

10 komentářů:

  1. Mě se moc líbí ten kabátek s páskem!:) Vypadá úžasně!

    Giveaway

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  2. Ten svetr si mi na tobě líbí. Jinak ty jsi táááák vysoká, zvlášť v té černé a s kabátkem, který je tedy parádní. Moc ti to sluší. Asi udělám post o takovýchto svetřících, jestli to neva. Inspirovala jsi mne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, ano jsem 180cm vysoká, nevadí mi to, naopak mě to potěšilo, že sis vzala inspiraci ode mě.

      Vymazat
  3. Je to hezký outfit! :)
    Osvětlené je to dobře :)
    Svetr je moc hezký. Mám takovou vestičku :)

    OdpovědětVymazat
  4. love the sweater really nice :) I have a Chicnova Jewelry giveaway for 3 lucky winners starting 9 Jan..wld love it if you drop by!
    www.fashionistaera.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti to slusi...takovehle klasicke svetriky jsou skvelou investici.

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře