středa 30. ledna 2013

Procházka sněhem

Nemůžu být neustále elegantní dáma, i když to mám velmi ráda, ale někdy jsou situace, kdy je potřeba se obléct do něčeho sportovního a pohodlného, jako tento víkend na procházce zasněženou krajinou. Nejsem žádný sportovní nadšenec, ale ráda se projdu a lyžuji, tentokrát vyhrála procházka. Vzala jsem si teplé lyžařské kalhoty, bundu, čepici, rukavice, válenky, nezbytnou termosku. Toto je sice ryze lyžarský outfit, ale jelikož mi je pořád zima, tak i na procházce se mi hodil. 
Taky chodíte rádi na procházky? Hezký večer:)!
I can always be an elegant lady, though I have very much, but sometimes there are situations where you need to dress in something comfortable and sport such as this weekend's walk snowy landscape. I'm not a sports enthusiast, but I like walking and skiing, this time winning walk. I took a warm ski pants, jacket, hat, gloves, Valenki a necessary thermos. This is indeed genuinely ski-outfit, but since I was still cold, so to walk me threwI also love going for walksHave a nice evening!:)












čepice Kama, bunda Husky, kalhoty Rossignol, rukavice Matt, termoska Primus, Kama hat, jacket Husky, Rossignol trousers, gloves Matt Primus Thermos

7 komentářů:

  1. Bonitas imágenes!!!!
    Saludos
    http://judithbysucre.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, taky tam máte dost sněhu. Moc se mi líbí ty pastelové barvy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, jo bylo plno sněhu, ale už je po něm :)

      Vymazat
  3. Tak ta termoska je dokonalá, skvěle ti ladí :). Ty pastelový barvy v zimě vypadaj dobře :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, taky je mám ráda, oživí a rozveselí:)

      Vymazat
  4. Dokonalá termoska a moc se mi líbí kombinace mentolové a růžové.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentáře