pátek 30. prosince 2011

pozdrav a přání

Zdravím všechny, 
tak jakého jste měli ježíška? Já hodně hojného, tak se chci s vámi podělit o pár nových kousků co jsem dostala pod stromečkem, jelikož jsem nemocná, tak z venku moc nových fotek nebude, ale pokusím se. 
Hezký zbytek svátečního období, do Nového roku všem hodně štěstí a hlavně zdraví a co nejvíc módních úlovků a stylových zážitků vaše Kate. 
Hi all,
so what you have Jesus? I very abundant, so I want to share with you a few new pieces that I got under the tree because I was sick and out of the new photos will not be much, but I'll try.
Have a nice rest of the festive season, the New Year to all good luck and health, and especially the most fashionable and stylish catches your experiences Kate.




zleva: sněhule Intersport, rukavice taky, pásek vintage, námořnické legíny originál značka z Chorvatska, šála Kenvelo i tričko - koupeno teď ve slevách, kniha módních návrhářů, náramek vintage, halenka vintage, šperky Swarovski 
From left: sněhule Intersport, gloves, too, vintage belt, navy leggings original brand from Croatia, T-shirt and scarf Kenvelo - bought at discount now, a book of fashion designers, vintage bracelet, vintage blouse, jewelry Swarovski




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentáře